Programul fântânilor artezine. Spectacolul lor continuă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/09/2018, 12:38
Programul fântânilor artezine. Spectacolul lor continuă!
Programul fântânilor arteziene este anunțat. De astăzi, românii se vor bucura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică de un show al apelor

După așteptarea deschiderii fântânilor arteziene, cetățenii Bucureștiului au rămas impresionați. Dar, mai mare va fi uimirea în a treia seară de spectacol oferit de ele, de duminică, 23 septembrie. Inaugurarea lor a fost o mare bucurie pentru Gabriela Firea. ”Mă bucur ca exact înainte de începerea Zilelor Bucureștiului, eveniment prin care se aniversează 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, unul dintre reperele Capitalei României-fântânile din Piața Unirii- se redeschid, după un proces de modernizare și reabilitare derulat de ApaNova. În urma modernizării, fântânile din această zonă vor deveni un punct central de atracție urbană, ce va oferi bucureștenilor și turiștilor spectacole de apă, lumini și muzică”, a declarat Primarul General.

Programul fântânilor arteziene de acum încolo

După ce am văzut că avem cu ce să ne mândrim zilele acestea, trebuie să aflăm că ne mai putem mândri mult și bine cu ele, căci ”ecranele de apă” vor oferi oamenilor spectacole continue de acum încolo. Primăria Capitalei informează că spectacolul regal, aproape ca la Las Vegas, ne va ului în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. în intervalul orar 20:00 și 21:00.

Citește și: Marinela Chelaru, probleme grave de sănătate: ”Voi muri, mă duc la Dumnezeu!”

Citește și: Zilele Bucureștiului 2018! În ultima seară ne va încânta Rod Steward!

Citește și: Salariul minim brut crește de la 1 ianuarie. Iată cu cât

Bineînțeles, asta până la apariția primului semn al anotimpului rece, adică prima ninsoare. ”După modernizare, începând cu data de 28 septembrie, fântânile din Piaţa Unirii vor oferi vizitatorilor show-uri multimedia în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20.00-21.00, atât cât vremea o va permite”, a completat Primăria Capitalei.

Ce spune directorul general Apa Nova despre colaborare?

De asemenea, și directorul general Apa Nova împărtășește sentimentele trăite de Gabriela Firea, declarând că această colaborare este mai de grabă o onoare pentru ei decât un simplu buisness.”Fântânile din Piaţa Unirii sunt un simbol al oraşului la care noi ne raportăm, iar pentru Apa Nova este o onoare să îşi pună amprenta asupra unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte de dezvoltare urbană din ultimii ani”, a declarat Mădălin Mihailovici

Mulți români s-au întrebat deja de ce am avea nevoie de acest nou punct turistic. Ei bine, se pare că modernizarea celor 17 fântâni a fost o obligație în Contractul de Concesiune dintre Minicipiul București și Apa Nova București. Iar investițiile au fost suportate integral de Apa Nova București.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×