Programul de Crăciun de la TVR 2: Filme și emisiuni speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 11:06
Programul de Crăciun de la TVR 2: Filme și emisiuni speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă GALERIE FOTO
Programul de Crăciun la TVR 2. Sursa foto: TVR

Programul de Crăciun de la TVR 2 este unul plin de surprize pentru telespectatori. Televiziunea Română va difuza filme în premieră pe micul ecran precum și emisiuni speciale precum „Câștigă România”, prezentată de Virgil Ianțu.

Programul de Crăciun de la TVR 2: emisiuni și filme speciale

Fanii producției „Drag de România mea” sunt invitați să vadă concertul aniversar susținut de Paul Surugiu Fuego la Sala Palatului, un spectacol care nu poate fi ratat.

În ajun de Crăciun, TVR prezintă ediții speciale ale emisiunilor „Oanapp” și „În direct cu viața”. Oana Mareș îi așteaptă pe telespectatori marți, 24 decembrie, începând cu ora 15:00 la o ediție specială a emisiunii sale, unde vor fi invitați, printre alții, Mihai Bobonete și Amalia Năstase.

Virgil Ianțu prezintă o ediție specială „Câștigă România”

Liana Stanciu va fi în direct cu viața de la ora 17:40, unde se vor aborda teme precum tradițiile și obiceiurile românești și ce a mai rămas din ele în ziua de azi. Liana îi va avea invitați pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, pe artiștii Adrian Daminescu, Alexandru Arșinel și Luminița Anghel.

Virgil Ianțu va face show marți, de la ora 20:00, cu Sore, Paul Ipate și Octavian Strunilă. Vedetele vor răspunde întrebărilor de cultură generală de la „Câștigă România”, înconjurați de copiii care vor primi daruri de la Moș Crăciun.

Tot în Ajun, de la ora 21:10, Iuliana Marciuc aduce noi „Destine ca-n filme”, unde muzica bună și atmosfera caldă nu vor lipsi. Printre invitați se vor număra Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent, Alin Gherghișan și Adelina Toncean.
Ca în fiecare an, nici anul ăsta nu va lipsi mesajul Papei Francisc din Piața San Pietro de la Vatican în ziua de Crăciun.
Acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band, artistul Fuego susţine duete senzaționale alături de Mirabela Dauer, Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia. Tot în ziua de Crăciun, de la ora 23:35, puteţi urmări Concertul de Crăciun al artistei Claudia Robu, de la Opera Română.
Vineri, pe 27 decembrie, TVR 2 va difuza show-ul „Adrian Enache – Concert Tribut Marilor Artiști”.
TVR 2 va difuza și câteva filme. Pe 25 decembrie va rula seria „Jandarmilor”, cu celebrul comediant Louis de Funes. Nu vor lipsi nici filmele specifice Crăciunului precum „O viață minunată”, regizat de Frank Copra, locul 11 în topul celor mai bune filme din istorie (1946) și nici povestea „The Greatest Gift”.
Fascinaţia arenei colorate şi a muzicii triumfătoare stârneşte zâmbete telespectatorilor de orice vârstă. Pentru iubitorii circului, TVR 2 va difuza spectacolele „Gala Circului Nikulin” joi, 26 decembrie şi vineri, 27 decembrie, de la ora 11:00.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×