Program Mega Image de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 12:22
Program Mega Image de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie
Program Mega Image de Crăciun. Sursa foto: retail-fmcg.ro

Fanatik îți spune cum arată actualizatul Program Mega Image de Crăciun. Lanțul de supermarketuri va avea închis doar pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, iar pe 24 și 26 decembrie orarul va fi unul special, de sărbători.

Program Mega Image de Crăciun în București, Cluj, Timișoara și Constanța

Mega Image îi așteaptă pe români să își facă ultimele cumpărături. Pe ultima sută de metri, astăzi și mâine, vor fi cu siguranță mulți clienți care vor da buzna prin magazine pentru că din lista lungă a necesarului pentru sărbători sigur va mai fi ceva de luat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Program Mega Image de Crăciun:

  • 24 decembrie, Ajunul Crăciunului: 07:00-21:00;
  • 25 decembrie, ziua de Crăciun – ÎNCHIS;
  • 26 decembrie, a doua zi de Crăciun: 11:00 – 18:00.

Bucureștenii și cei care stau în împrejurimile Capitalei, care se trezesc că au ceva de cumpărat chiar în ziua de Crăciun primesc o veste bună. Magazinele care funcționează în regim non-stop vor fi deschise 24 din 24.

Reducerile cu care sunt atrași cumpărătorii

Este vorba despre punctele Mega Image din Bragadiru, Domenii, Popești Leordeni, Corbeanca, Compozitorilor, Amurgului, Piața Vitan, Colentina, Crângași, Obor, Piața Sudului și Giurgiului 2.

Magazinele Mega Image din județul Cluj se vor închide ceva mai devreme pe 24 decembrie, adică undeva la ora 19:00, față de ora 21:00, ora standard. În prima zi de Crăciun este închis și în acestea, iar în a doua zi funcționează pe orarul 11:00 – 18:00.

Magazinele Mega din Constanța vor fi deschise în Ajun de la 07:30 până la ora 21:00 și închise pe 25 decembrie. La fel ca restul supermarketurilor, în a doua zi se deschid la 11:00 și se închid la 18:00.

Magazinele Mega din județul Timiș vor fi deschise în Ajun, de la 07:00 până la ora 20:00, iar în a doua zi de Crăciun de la 10:00 până la ora 18:00, cu o oră mai devreme față de restul alimentarelor. Pe 25 decembrie, și în Timișoara magazinele sunt închise.

Clienții celebrului lanț de magazine sunt asigurați că își vor putea folosi cardurile de loialitate Connect și pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Aceștia beneficiază săptămânal de până la 40 de produse care au reducere de până la 20%, incluzând aici chiar și cele specifice mesei de Crăciun. Deci cei care sunt atenți la raioane, trebuie să urmească produsele la care sunt lipite eticheta Connect.

De asemenea, cumpărătorii mai pot beneficia, chiar și acum, de sărbători, de cele 6 promoții personalizate. Mai multe detalii despre cardurile de loialitate cu care pot fi achiziționate produse la prețuri de chilipir puteți afla de pe mega-image.ro.

 

 

Închide ×