Program Kaufland de Revelion 2020. Orarul hipermarketului pe 31 decembrie şi 1 ianuarie

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 10:50
Program Kaufland de Revelion 2020. Orarul hipermarketului pe 31 decembrie şi 1 ianuarie
Program Kaufland de Revelion 2020. Sursa foto: captură Youtube Kaufland România

Fanatik îți prezintă în rândurile de mai jos ce program va avea Kaufland de Revelion 2020. Orarul hipermarketului a fost deja bătut în cuie pentru cele două date pe care le așteptăm cu toții: 31 decembrie 2019 și 1 ianuarie 2020.

Program Kaufland de Revelion 2020: pe 1 ianuarie este închis

La fel ca de Crăciun, magazinele Kaufland vor funcționa după un program special în ziua de 31 decembrie, dar și pe 1, prima zi a noului an.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Majoritatea supermarketurilor Kaufland vor fi închise pe 1 ianuarie 2020, așa că românii trebuie să își facă din timp cumpărăturile dacă nu vor să se trezească fără lucrurile de care au nevoie în prima zi a noului an.

program kaufland revelion
Kaufland a publicat orarul pentru zilele de 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie. Sursa foto: kaufland.ro
program kaufland revelion
Lista magazinelor + programul de funcționare pe 2 ianuarie 2020. Pe 1 ianuarie va fi închis. Sursa foto: kaufland.ro

Reduceri de 30% în ziua de Revelion, la Kaufland, pentru cei care au card de fidelitate

Potrivit orarului afișat pe site-ul magazinului, Kaufland va fi deschis în mare parte din țară de la 07:00 (sau 08:00, în funcție de oraș) până la 18:00 marți, pe 31 decembrie. Pe 1 ianuarie este în general închis.

Pe 2 ianuarie, magazinele vor funcționa, de asemenea, după un orar special. Acesta vor fi deschise de la ora 09:00 la 16:00.

Consultă AICI programul complet al magazinelor Kaufland de pe 31 decembrie 2019, 1 și 2 ianuarie 2020.

Magazinele Kaufland vor păstra ofertele cu care și-au obișnuit clienții și în zilele de 31 decembrie și 2 ianuarie.

De asemenea, clienții care au cardul Kaufland îl vor putea folosi pe 31 decembrie.

Vor fi reduceri de până la 30% în special la preparatele din carne, la pește și la lactate.

„În fiecare dintre noi există o parte bună, dar și o parte mai puțin bună. De cele mai multe ori, binele ne reprezintă. La fel și iubirea. Dar câteodată suntem slabi și ne lăsăm conduși de partea întunecată. Însă, pentru a lua deciziile corecte trebuie doar să ne ascultăm inima”, este urarea pe care Kaufland o face românilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe site-ul oficial.

„La noi găsești tot ceea ce este necesar pentru cele mai frumoase sărbători. De la ingrediente pentru prăjituri pefecte și rețete pentru friptura ideală, până la decorațiuni strălucitoare pentru casa ta”, anunță lanțul german de magazine.

„Bucură-te de gama noastră diversificată de produse pentru sărbători și de cea mai frumoasă perioadă a anului împreună cu cei dragi. Acest Crăciun va fi mai bun ca niciodată”, completează cei de la Kaufland.

În ajun de Crăciun magazinele au fost deschise până la ora 18:00, iar în prima zi de Crăciun, Kaufland a fost închis. Pe 26 decembrie, supermarketurile au avut orarul de la 09:00 la 16:00, așa cum se va întâmpla și pe 2 ianuarie 2020, în a doua zi a noului an.

 

 

Închide ×