Program Auchan de 1 Decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 17:23
Program Auchan de 1 Decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României
Program Auchan de 1 Decembrie 2019

Programul Auchan de 1 decembrie 2019 este unul obișnuit! Așadar, românii vor putea merge în voie la cumpărături și de 1 Decembrie la magazinul lor preferat, deoarece acesta va funcționa după un program normal.

Program Auchan de 1 Decembrie 2019

Cei care vor să mai cumpere câte ceva, după parada de 1 Decembrie, pot merge la magazinul Auchan între orele  07:30 – 22:30. Sfântul Andrei (30 noiembrie), cât şi Ziua Naţională a României (1 decembrie 2019), pică în weekend, spre dezamăgirea bugetarilor, care ar fi vrut o mini-vacanță.

Pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor să meargă la cumpărături în acest weekend, conducerea lanţului de magazine Auchan a stabilit că programul de 1 decembrie va fi unul obişnuit.

1 Decembrie, sărbătorită cu mare fast la Archul de Triumf

Auchan este o rețea internațională de hipermarketuri, cu sediul central în Franța, la Lille, controlată de familia Mulliez, cu magazine în Franța, evident, primul magazin fiind inaugurat în 1961, dar și în Rusia, China, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Maroc, Taiwan și România. În Rusia și China Auchan este angajatorul extern numărul 1. Primul hipermarket Auchan din România a fost deschis în 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan din București.

Pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, puteți lua parte la parada organizată în orașul dumneavoastră. În București, se anunță un adevărat spectacol la care vor mărșălui 4000 de militari români și străini!

Potrivit Ministerului Apărării, la eveniment vor participa militari şi specialişti din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Serviciul Român de Informaţii și Administrația Națională a Penitenciarelor. Vor veni de asemenea 500 militari din peste 20 de țări aliate sau partenere. La paradă vor participa aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×