Prognoza meteo vineri, 9 noiembrie 2018: vânt slab spre moderat

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/11/2018, 13:58
Prognoza meteo vineri, 9 noiembrie 2018: vânt slab spre moderat
Iată ce spun meteorologii Instituției Naționale de Meteorologie pentru ziua de vineri, 9 noiembrie 2018!

Meteorologii de la Instituția Națională de Meteorologie au anunțat că în ziua de vineri, 9 noiembrie 2018, vremea se arată închisă. Maximele vor fi de 10 grade Celsius în Moldova, iar în Maramureș, de 19 grade Celsius.

Din păcate, se anunță vești mai puțin bune pentru bucureșteni, unde maxima nu va trece de 13 grade Celsius. În regiunile extracarpatice va apărea burnița. Restul teritoriului va fi cuprins de un cer senin. Iată cum arată prognoza meteo pentru ziua de vineri, 9 noiembrie 2018, în orașele: Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Brașov.

Prognoza meteo vineri, 9 noiembrie 2018: Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Vremea pentru ziua de 9 noiembrie aduce un cer cu nori și soare, și maxima e 14 grade Celsius, ce se vor simți ca 13 grade Celsius. Vânturi se arată din partea de nord-est cu 13 km/h, și cu rafale de 19 km/h. Noaptea vine doar cu 10 grade Celsius, și un cer mai mult senin. Vânturile se arată din partea de est a teritoriului României cu 9 km/h, și cu rafale de 13 km/h.

Prognoza meteo vineri, 9 noiembrie 2018: Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Pentru cei din Iași se arată maxima de 13 grade Celsius, și un cer predominant însorit. Vânturi vin dinspre zonele de sud-est cu 11 km/h, și cu rafale de 15 km/h. A doua jumătate a zilei de vineri aduce minima nopții de 3 grade Celsius, ce se vor simți ca 0 grade Celsius, și un cer parțial noros. Vânturi se arată din zonele de sud-est ale tritoriului României.

Prognoza meteo vineri, 9 noiembrie 2018: Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Se așteaptă nori joși și ceață în ziua de vineri. Maxima atinge 15 grade Celsius, vânturile vor veni din partea de sud-est cu 6 km/h, și cu rafale de 9 km/h. Noaptea vine cu minima de 0 grade Celsius, împreună cu vânturi din zona de esud a teritpriului României de 2 km/h, și cu rafale de 9 km/h.

Prognoza meteo vineri, 9 noiembrie 2018: Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Ziua de vineri, 9 noiembrie, aduce pentru brașoveni un cer predominant însorit și maxima de 15 grade Celsius. Vânturile vin din partea de sud-vest cu 4 km/h, și cu rafale de 7 km/h. Minima nopții vine cu un cer senin, vânturi din direcția zonei de sud a României de 6 km/h, și rafale de 7 km/h, și 0 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×