Prognoza meteo vineri, 7 decembrie 2018. Temperaturi extreme și risc crescut de polei

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 16:34
Prognoza meteo vineri, 7 decembrie 2018. Temperaturi extreme și risc crescut de polei

În cea mai mare parte din România vremea va fi rece pe 7 decembrie. În Capitală se vor înregistra maxim 2 grade celsius, iar în jumătatea nordică vor fi averse de ploaie, dar și precipitații sub formă de ninsoare. Fenomenul indică un risc crescut de polei în această zonă. Noaptea se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute pentru această dată, iar gerul se va resimții cel mai bine în centrul și nord-estul României. Minimele vor fi cuprinse între -13 și -2 grade celsius. În estul Transilvaniei temperaturile vor ajunge până la -17 grade celsius. Cerul va fi înnorat și vor fi semnalate precipitații sub formă de ninsoare pe arii restrânse în Banat, Crișana și nordul Moldivei, dar și în Maramureș, Transilvania și la munte. Vineri, vântul va sufla moderat, cu intensificări în zona montană. Maximele din timpul zilei vor atinge 6 grade, iar minimele vor fi de -2 grade celsius

 

Vremea 7 decembrie în Constanța

Potrivit ANM, în Constanța vremea va fi stabilă vineri, iar cerul va fi parțial înnorat. Șansele de precipitații sunt de 10%, dar umiditatea atmosferică ajunge până la 78%. Vântul va sufla ușor la malul Mării Negre. Temperaturile maxime înregistrate mâine vor fi de 3 grade celsius, iar minimele vor putea atinge  -2..-3 grade celsius.

Vremea 7 decembrie  în Iași

Vineri, în Iași, cerul va fi în mare parte înnorat. Șansele de precipitații sunt slabe, de 10%. Vântul va bate ușor, dar se va intensifica spre a doua parte a zilei. Maxima zilei va înregistra 0 grade la ora amiezei. Seara, frigul se întețește, iar mercurul din termomentre va arăta -3 grade celsius., dar se vor simții ca -9.

Vremea 7 decembrie în Cluj-Napoca

Vremea va fi frumoasă în Cluj-Napoca. Temperaturile înregistrate în timpul zilei vor fi pozitive, 2 grade celsius la ora amiezei. Seara, mercurul din termometre mai scade, ajungând la -3 grade celsius. Șansele de precipitații în timpul zilei nu sunt, dar cresc spre seară. Vântul va sufla slab și ușor moderat în noaptea spre sâmbătă.

Vremea 7 decembrie în Brașov

Brașovenii se vor bucura de o vreme frumoasă vineri. Cerul va fi înnorat în mare parte, dar nu există șanse de precipitații. Se vor înregistra 2 grade celsius în prima parte a zilei, iar -2…-3 grade spre seară. Vântul va sufla ușor, iar umiditatea atmosferică este destul de crescută, 54%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×