Prognoza meteo vineri 5 octombrie: vreme frumoasă în toată țara

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 16:01
Prognoza meteo vineri 5 octombrie: vreme frumoasă în toată țara
Prognoza meteo pentru vineri, 5 octombrie

Meteorologii ANM anunță temperaturi călduroase în majoritatea României. Se vor indica și temperaturi de 20 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării. Vremea va fi frumoasă în general, cerul se arată senin, iar înnorări vor fi doar în zona de vest a României. Din fericire, șansele de precipitații sunt reduse. Din 8 octombrie se prognozează creșterea temperaturilor.

În Capitală vor fi maximele de 20 de grade Celsius cu un cer predominant însorit. Vânturile se vor arăta din zona de est a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minimele zilei de vineri, 5 octombrie arată de doar 7 grade Celsius. Precipitațiile nu se vor arăta deocamdată. Vânturile vin dispre est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, despre reținerea Elenei Udrea și a Alinei Bica: „Au greșit că au plecat în străinătate !”

Citește și: Ministrul Transporturilor a anunțat că trenul către Aeroportul Otopeni va deveni funcțional, în 2020

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru constănțeni
Prognoza meteo pentru constănțeni

Maximele pentru constănțeni vor fi de 18 grade Celsius. Cerul va fi presominant însorit, fără precipitații. Vânturile vor veni din direcția zonei de est a României cu 17 km/h și cu rafale de 24 km/h. A doua jumătate a zilei de 5 octombrie va avea 11 grade Celsius, ce se vor simți ca 9 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vânturile se vor arăta din partea de est-sud-est cu 13 km/h și cu rafale de 20 km/h.

Vremea în Iași

Vremea pentru Iași 5 octombrie
Vremea pentru Iași 5 octombrie

Pentru cei din Iași se arată maxima de 17 grade Celsius, care se vor simți cu adevărat ca 20 de grade Celsius. Pe cer se va arăta un soare strălucitor. Vânturi vor veni dispre zonele sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții arată 7 grade Celsius, ce se vor simți ca 5 grade Celsius. Vânturi vin din zolele de sud-sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj

Vremea pentru clujeni anunță temperaturi călduroase
Vremea pentru clujeni anunță temperaturi călduroase

Pentru clujeni se prognozează 17 grade Celsius și un soare strălucitor. Vânturi vin din zonele de sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius și un cer senin. Vânturile vor veni dinspre zonele de sud-sud-est ale Românieie cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte și ei de temperaturi călduroase pentru ziua de vineri, 5 octombrie
Brașovenii au parte și ei de temperaturi călduroase pentru ziua de vineri, 5 octombrie

maximele pentru vineri, 5 octombrie, la Brșov se arată de 19 grade Celsius. Vânturile vin din partea de sud-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minimele nopții vor fi de doar 2 grade Celsius, dar cerul va fi foarte senin. Vânturile vin din parte de sud a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×