Prognoza meteo vineri, 29 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța

în Stiri mondene
28/11/2019, 14:47
Prognoza meteo vineri, 29 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța
Vor fi ceva ploi în țară vineri, 29 noiembrie. Sursa foto - facebook

FANATIK îți aduce prognoza meteo pentru ziua de vineri, 29 noiembrie. Trebuie să știți că cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice, unde va ploua pe arii relativ extinse, iar in vestul Muntilor Apuseni, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali izolat se vor acumula pana la 10-15 mm de apa. Totusi, temperaturile ridicate vor face ca doar la altitudini mai mari de 2000 de metri precipitatiile sa fie si sub forma de lapovita si ninsoare.

Cum va fi vremea vineri, 29 noiembri

Cateva ploi slabe se vor semnala izolat si in sudul si in estul tarii, indeosebi in prima parte a zilei. Vantul va sufla tare, cu rafale de pana la 70-80 de km/h in Carpatii Orientali, in timp ce in restul teritoriului acesta va fi slab pana la moderat, cel mult moderat. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 9-14 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 13-18 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate in sud-vestul Olteniei) si 11-16 grade Celsius in Moldova.

Vremea în București

În Capitală începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, dar ploaia se va opri. Seara norii se vor risipi, lăsând cerul senin.

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie.

Vremea în Cluj-Napoca

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara, va începe iarăși ploaia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×