Prognoza meteo: vineri, 27 decembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Cer noros și ninsori la munte

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
26/12/2019, 20:00
Prognoza meteo: vineri, 27 decembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Cer noros și ninsori la munte
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 27 decembrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 27 decembrie 2019. Meteorologii anunță că vremea se va mai răci puțin, cerul va fi noros în cea mai mare parte a țării, iar la munte sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 27 decembrie 2019, aduce vreme rece și ninsori în zonele montane

ANM anunță că cerul va fi noros în jumătatea de nord a țării, iar local se vor semnala condiții de precipitații care se vor transforma în zonele montane în ninsoare. În restul teritoriului va ploua în special pe timpul zilei, iar spre seară sprecipitațiile vor cădea sub formă de lapoviță și ninsoare.

Cantitățile de apă vor depăși local 10-15 l/mp, iar izolat se vor forma condiții de polei. Vântul va sufla slab spre moderat și va suferi unele intensificări la munte. Maximele se vor înregistra în intervalul 1 – 8 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -5 şi 2 grade.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Vremea în Capitală va fi mohorâtă, iar cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a zilei. Șansele de precipitații sunt destul de scăzute, iar maxima va urca pe timpul zilei până la 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Meteorologii transmit că temperatura maximă în Brașov se va înregistra în jurul valorii de 1 grad. Totodată, în prima parte a zilei sunt așteptate ușoare fulguieli, dar nu se va depune un strat consistent de zăpadă. După-amiaza soarele își va face apariția pe cer, dar va fi tot fig.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Vreme plăcută și temperaturi peste normalul acestei perioade din an, în Constanța. Mercurul din termometre va arăta o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar soarele va reuși să își facă simțită prezența abia după-amiaza.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Precipitații sub formă de ninsoare și temperaturi scăzute, anunță meteorologii pentru Cluj-Napoca. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi acoperit de nori. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la -2 grade și sunt așteptate ploi și burnițări ocazionale.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

În Iași sunt șanse mari să cadă precipitații sub formă de ploaie. Maxima va urca până la 4 grade Celsius pe timpul zilei și -2 grade pe parcursul nopții. Vântul va sufla moderat și va avea unele intensificări în timpul scurtelor ploi care vor cădea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×