Prognoza meteo: vineri, 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturile încep să crească

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
23/01/2020, 12:45
Prognoza meteo: vineri, 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturile încep să crească
Prognoza meteo pentru marile orașe, vineri, 24 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie a pregătit prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 ianuarie 2020, iar meteorologii anunță că vremea se va încălzi. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării, în timp ce în partea de nord, centru şi estul ţării cerul va fi variabil.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 ianuarie 2020, pentru marile orașe

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar trecător şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate decât normalul acestei perioade din an, iar izolat vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii transmit că vremea va fi plăcută pe parcursul zilei de vineri, iar soarele își va face simțită prezența. Temperatura maximă va urca în jurul prânzului până la valoarea de 7 grade Celsius, așadar va fi mai cald decât această perioadă din an. Vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Vreme plăcută, vânt slab și soare și în Brașov. ANM anunță că cerul va fi parțial acoperit de nori, dar șansele de precipitații sunt foarte scăzute. Maxima se va înregistra în jurul valorii de 3 grade Celsius pe timpul zilei și -8 grade pe parcursul nopții.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Prognoza meteo pentru orașul Constanța aduce o zi foarte frumoasă pentru acest interval din an. Cerul va fi senin, iar mercurul va arăta în termometre o maximă de 8 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat cu 18 km/h.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Locuitorii din Cluj-Napoca vor avea parte de o zi destul de friguroasă pentru că se va înregistra doar 1 grad Celsius. Cerul va fi predominant senin, iar după-amiaza se va înnora ușor. Spre seară nu este exclus să cadă câteva precipitații.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

ANM anunță că vremea va fi frumoasă și în Iași. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperatura maximă va urca până la 7 grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea maxima va scădea până la -3 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×