Prognoza meteo vineri 15 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vine vreme mai rece

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
14/03/2019, 16:01
Prognoza meteo vineri 15 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vine vreme mai rece GALERIE FOTO
Iată prognoza meteo pentru azi, 15 martie!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că prognoza meteo de astăzi, 15 martie, este potrivită și normală acestei perioade. Se pare că în zilele ce urmează ne vor aștepta temperaturi destul de reci față de cele din zilele precedente. Astfel că în cursul zilei de sâmbătă, vom avea 1 grad Celsius în zona de nord a teritoriului României și 20 de grade Celsius în partea de sud-est.

Prognoza meteo pentru vineri, 14 martie! Temperaturile vor scădea

Vremea va fi în continuare caldă, dar, în comparație cu zilele trecute, mercurul scade în termometre. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade Celsius, iar cele mai scăzute sunt în depresiunile din estul Transilvaniei, cu grade cuprinse între -1 și 7 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru azi, 15 martie, indicată de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorolgie
Prognoza meteo pentru azi, 15 martie, indicată de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorolgie

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima de azi, 15 martie, pentru ziua de 15 martie, este de 10 grade Celsius, alături de un soare care străbate dintre nori. Vânturi vin din direcția de sud a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 4 grade Celsius și un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 17 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Temperatura maximă pentru București este de 13 grade Celsius, alături de un soare frumos pe cer, care își face loc printre nori. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea va fi mult mai senin, iar minima este de 2 grade Celsius. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Cei din Iași se vor bucura de maxima zilei de 15 martie de 14 grade Celsius și de un soare printre nori. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin sinpre sud-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

În Brașov, în cursul zlei de 15 martie, avem maxima de 10 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minima de doar 0 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj
Vreme Cluj

Maxima pentru ziua de 15 martie, în Cluj-Napoca, este de 11 grade Celsius. Vânturi vin dinspre zona de vest a României cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea vine cu minima de doar 2 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×