Prognoza meteo miercuri, 13 martie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj-Napoca

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 16:34
Prognoza meteo miercuri, 13 martie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj-Napoca GALERIE FOTO
Prognoza meteo miercuri, 13 martie

Prognoza meteo miercuri, 13 martie. Meteorologii anunță ploi slabe cantitativ în partea de vest, de nord și de centru a țării. Vântul va slăbi în intensitate și va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări doar pe crestele montane. Vremea la munte se va răci ușor, iar media temperaturilor maxime se va apropia de 0 grade Celsius. Media minimelor va scădea până în jurul valorii de -9 grade.

Prognoza meteo miercuri, 13 martie

Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 4 și 9 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-10 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Vremea în București se va îndrepta și temperaturile diurne vor ajunge la o maximă de 10 – 11 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până la o medie de 4 grade. Cerul va fi în mare parte însorit.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

În Moldova, cerul va fi variabil și se va înregistra o temperatură maximă de 9 – 12 grade Celsius. Meteorologii estimează că noaptea valorile termice vor scădea până la -2/1 grade. La Iași, minima va fi de 2 grade Celsius, iar maxima de 9 grade.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Cerul va fi în mare parte însorit în Brașov, temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius, iar maxima de 9 grade. Vântul va sufla slab și nu se vor semnala condiții de precipitații.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

În Dobrogea, cerul va fi în general senin. Maxima va fi cuprinsă între 5 și 10 grade, iar minima între -2/3 grade. Valorile termice minime în Constanța vor di de 2 grade Celsius, iar cele maxime vor ajunge la 8 grade. Vântul va sufla cu aproximativ 25 de kilometri pe oră.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Transilvania, cerul va fi de asemenea variabil, cu maxime cuprinse între 5 și 11 grade. Minimele vor scădea până la -8/2 grade Celsius. Minima în Cluj-Napoca va fi de -1 grad Celsius, iar maxima de 10 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×