Prognoza meteo vineri, 14 decembrie. Se întorc ninsorile şi cresc temperaturile

Mirela Apostol   
în Prognoza meteo
13/12/2018, 19:13
Prognoza meteo vineri, 14 decembrie. Se întorc ninsorile şi cresc temperaturile GALERIE FOTO
Care este prognoza meteo vineri 14 decembrie.

Vremea se anunţă caldă vineri, însă meteorologii spun că ninsorile se vor întoarce. ANM a emis încă de joi seară o atenţionare de cod galben de vreme severă imediată de ceaţă în mai multe localităţi din sudul şi centrul ţării, avertizând şi asupra prognozei meteo pentru vineri, 14 decembrie.

Zonele afectate de vreme rea sunt din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Arad, Bihor şi Timiş, iar fenomenele care au fost semnalate sunt ceaţa şi pierderea vizibilităţii. Acestea vor da tonul pentru ce va urma vineri, când sunt anunţate ninsori.

Prognoza meteo vineri, 14 decembrie

Vineri vremea va cunoaşte temperaturi în creştere faţă de cele care au fost înregistrate în timpul zilei de joi, însă se vor întoarce ninsorile. Sunt aşteptate precipitaţii însemnate cantitativ, iar la Bucureşti va cădea lapoviţă, ploaie îngheţată şi ninsori. Cerul se anunţă noros şi maxima zilei va fi de -2 grade Celsius. Noaptea vântul va sufla, iar minimele vor vor ajunge până la -5 grade Celsius în capitală.

Vremea în Constanța

În Constanţa vremea va fi caldă, urmând a se înregistra maxime de până la 5 grade Celsius pe timpul zilei, iar cele nocturne vor fi de 3 grade Celsius. Noaptea se anunţă precipitaţii şi ploi îngheţate.

Prognoza meteo pentru Constanţa
Prognoza meteo pentru Constanţa

Vremea în Iași

Pe timpul zilei vremea va fi însorită cu cer parţial noros, în timp ce noaptea se anunţă precipitaţii şi temperaturi de până la -4 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Iaşi
Prognoza meteo pentru Iaşi

Vremea în Cluj

Prognoza meteo anunţă vreme însorită cu nori pe timpul zilei, când va fi maxima de 0 grade Celsius, în timp ce noaptea vor fi ninsori sporadice şi minime de -3 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj vineri, 14 decembrie 2018
Cum va fi vremea în Cluj vineri, 14 decembrie 2018

Vremea în Brașov

În Braşov va bate vântul în rafale sabe, vremea va fi însorită, dar cu nori parţial. Noaptea se anunţă ninsori sporadice şi ploi îngheţate, cu minime de -7 grade Celsius.

Prognoza meteo Brașov
Prognoza meteo Brașov
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×