Prognoza meteo vineri, 11 ianuarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: zile pline de zăpadă

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
10/01/2019, 16:10
Prognoza meteo vineri, 11 ianuarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: zile pline de zăpadă
Ce spun meteorologii pentru ziua de vineri, 11 ianuarie!

Prognoza meteo anunțată de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru ziua de vineri, 11 ianuarie, arată că e așteaptă zile pline de zăpadă. Se anunță ninsori abundente și viscol! De asemenea, specialiștii au anunțat că a intrat în vigoare un ciclon care vine din zona mediteraneană, ce va aduce zăpezi diferite de cele anterioară, ceva mai apoase.

„De exemplu, marţi avem maxime cuprinse între minus nouă grade Celsius şi plus un grad Celsius. În noaptea de luni spre marţi, ne aşteptăm să fie ger. Va fi ger în majoritatea zonelor, cu minime cuprinse între minus 16 grade Celsius şi minus 6 grade Celsius”, a declarat meteorologul de serviciu, pentru Adevărul.

Prognoza meteo vineri, 11 ianuarie: zăpadă abundentă

Specialitii de la Administrația Națională de Meteorologie au anuțat prognoza pentru ziua de vineri, 11 ianuarie! Se pare că ne așteaptă noi zăpezi, în București stradul de nea va ajunge la 10 cm. De asemenea, a intrat în vigoare și avertizarea pentru ciclonul mediteranean care va aduce zăpezi abundente. „Predominant vor fi ninsori, se va mai depune ceva strat de zăpadă la nivel local şi doar în extremitatea de Sud-Est, adică în Bărăgan, Dobrogea şi în sudul Moldovei ar putea apară şi lapoviţă.

Va fi şi vânt. Sunt fenomene specifice lunii ianuarie. Se mai încălzeşte şi temperaturile se vor apropia de cele pozitive. În ceea ce priveşte nopţile, mercurul din termometre nu va coborî sub minus 10 grade Celsius noaptea, doar în depresiuni. Însă luna ianuarie va mai aduce episoade cu viscol, cu ger”, a dcelarta sursa citată.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În București, maxima zilei va atinge 0 grade Celsius, alături de o ninsoare sporadică. Vânturi bat dinspre vest-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea aduce minima de -7 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din direcția sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

În Iași se anunță -4 grade Celsius pe timpul zilei și o ninsoare sporadică. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 20 km/h și cu rafale de 32 de km/h Noaptea aduce minima de -14 grade Celsius, iar vânturile vin din partea de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Maxima zilei în Brașov are -2 grade Celsius și o ninsoare sporadică. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce minima de -9 grade Celsius și câțiva fulgi. Vânturi vin din partea de vest cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

În Constanța va fi mai frig, iar temperaturile maxime vor fi de 2 grade Celsius. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 28 de km/h și cu rafale de 43 de km/h. Nopatea ajunge la minima de -4 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Maxima în Cluj va fi de -1 grad Celsius, alături de o insoare sporadică. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 9 m/h. Noaptea aduce -9 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×