Prognoza meteo sâmbătă 8 decembrie 2018. Se anunță o schimbare a vremii!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
07/12/2018, 17:52
Prognoza meteo sâmbătă 8 decembrie 2018. Se anunță o schimbare a vremii!
Temperaturile diurne vor crește, însă cele de pe timpul nopții se mențin scăzute

Conform prognozei meteo, sâmbătă, 8 decembrie 2018, se anunță o schimbare a vremii! Temperaturile diurne vor crește, însă cele de pe timpul nopții se mențin scăzute. Astfel, se vor înregistra diferențe semnificative între prima și a doua parte a zilei. Vremea va fi în general închisă, vor apărea și precipitații în majoritatea țării. De asemenea, la munte vor predomina ninsorile, iar în Transilvania și Moldova vor fi depuneri de polei.

Vremea în Constanța

prognoza meteo de sambata 8 decembrie
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării sâmbătă, 8 decembrie

Previziunile meteorologilor pentru ziua de sâmbătă, 8 decembrie 2018, arată că maxima atinsă la mijlocul zilei va fi de 9 grade Celsius, care se va simți cu 4 grade mai puțin. Procentul de precipitații este de 14%, iar cerul va fi predominant noroc. Minima serii va fi de 2 grade Celsius, care se va simți ca -1. Procentul de precipitații crește considerabil ajungând la 62%, iar vânturile vor bate cu o putere mică, la fel ca și în timpul zilei.

Vremea în Iași

prognoza meteo de sambata 8 decembrie
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași pe 8 decembrie 2018

Conform accuweather, maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, care se va simți ca -2. Procentul de precipitații va fi de 57%, iar experții meteo prevestesc ploaie înghețată și burniță înghțată. Minima serii va fi de -1 grad Celsius, care se va simți ca -4. Procentul de precipitații va fi de 63%, înregistrându-se câteva averse, iar vântul va sufla cu o putere de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo de sambata 8 decembrie
Prognoza meteo pentru cei care se află la Cluj pe 8 decembrie 2018

Previziunile meteorologilor pentru ziua de sâmbătă, 8 decembrie 2018, arată că maxima zilei va fi de 3 grade Celsius, care va fi cu un grad mai mult. Procentul de precipitații va fi de 67%, iar vântul va bate cu o intensitate de 6 kilometri pe oră. Minima serii va fi e -1 grad Celsius, iar precipitațiile vor fi de 25%. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vântul va sufla cu o putere de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo de sambata 8 decembrie
Prognoza meteo pentru cei care se află la munte pe 8 decembrie

Meteorologii anunță o maximă ded 8 grade Celsius la Brașov, care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații va fi de 59%, iar vânturile vor sufla cu o putere de 4 kilometri pe oră. Experții meteo prevestesc ploaie și burniță. Minima serii va fi de 1 grad Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații va fi de 25%, iar cerul va fi predominant noros. Vântul va bate din direcția de nord-vest, cu o putere de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×