Prognoza meteo: sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 13:22
Prognoza meteo: sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași GALERIE FOTO
Vremea va fi una frumoasă la început de weekend. Sursa foto - hepta.ro

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Specialiştii spun că prognoya este una favorabilă. Cerul va fi variabil in toata tara, insa nu se vor semnala precipitatii pe nicaieri. Vantul va sufla moderat spre tare in zonele montane, slab pana la moderat in Crisana si Oltenia si mai mult slab in restul regiunilor.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Temperaturile maxime vor fi deosebit de ridicate pentru ultima decada a lunii ianuarie si se vor situa in general intre 5 si 10 grade Celsius in Transilvania si Maramures, 7-12 grade in Banat si Crisana, 11-16 grade in Oltenia (cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul regiunii) si 9-14 grade Celsius in Muntenia, Dobrogea si Moldova.

In pofida temperaturilor foarte ridicate de pe timpul zilei, datorita cerului senin in cursul noptii minimele termice se vor apropia de pragul gerului pe vai si in depresiuni, iar in estul Transilvaniei temperaturile minime vor cobori pana spre -15 grade Celsius (fapt absolut normal pentru luna ianuarie).

Prognoza meteo pentru București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie.

Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Prognoza meteo pentru Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar spre seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Prognoza meteo pentru Iași

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×