Prognoza meteo: sâmbătă, 19 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca sau Iași. Temperaturile de vară continuă

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
18/10/2019, 16:00
Prognoza meteo: sâmbătă, 19 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca sau Iași. Temperaturile de vară continuă
Weekend-ul acesta vor continua temperaturile de vară. Sursa foto: tv8.md

Meteorologii spun că vremea va fi deosebit de caldă și în acest weekend. Așadar, temperaturile de vară vor continua în toată țara. Ceața va persista la primele ore ale dimineții în aproape toate regiunile țării, dar apoi soarele își va face simțită prezența și ne vom bucura de temperaturi ridicate. Vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 19 octombrie

Temperaturile maxime care se vor înregistra în prima zi de weekend vor ajunge până la 27 de grade Celsius, în timp ce minima va fi cuprinsă între 5 și 15 grade. În estul Transilvaniei temperaturile vor fi mai scăzute cu cel puțin un grad, așadar minama se va înregistra în jurul valorii de 14 grade.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Prima zi de weekend va fi una foarte frumoasă pentru Capitală. Bucureștenii se vor bucura de temperaturi care vor ajunge până la 24 de grade Celsius. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei însorit, dar vor exista și unele înnorări. Vântul va sufla slab.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Turiștii care vor ajunge în acest weekend la munte vor avea parte de o vreme foarte frumoasă. Maxima care se va înregistra în Brașov, sâmbătă, pe 19 octombrie, va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat, iar șansele de ploaie sunt zero.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Și pe litoralul românesc vremea va fi plăcută în ciuda norilor care vor acoperi cerul în cea mai mare parte a zilei. Temperatura maximă care se va înregistra sâmbătă va fi de 19 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat. Pe timpul nopții maxima va scădea până la 13 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

 

Clujenii vor avea parte de mult soare și temperaturi de vară în acest weekend. Sâmbătă, maxima care se va înregistra în Cluj-Napoca va fi de 24 de grade Celsius. Cerul va fi însorit pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

Mercurul din termometre va arăta sâmbătă 22 de grade în Iași. Asta înseamnă că va fi o vreme foarte frumoasă. Soarele își va face simțită prezența pe tot parcursul zilei, dar vor exista și unele înnorări locale. Șansele de precipitații sunt mici, de doar 10%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×