Prognoza meteo: sâmbătă, 18 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 15:49
Prognoza meteo: sâmbătă, 18 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași GALERIE FOTO
Sâmbătă, 18 ianuarie 2020 există un avertisment de ceață. Sursa foto - hepta.ro

FANATIK îți aduce prognoza meteo pentru sâmbătă, 18 ianuarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. În sudul și estul țării vor exista condiții de ceață persistente, iar izolat vor apărea fulguieli și depuneri de gheață.

Prognoza meteo: sâmbătă, 18 ianuarie 2020

În restul țării, cerul va fi variabil, iar ceaţa va fi prezentã pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade, mai scãzute în depresiuni pânã în jurul a -16 grade.

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Vremea în Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Norii se vor risipi în timpul zilei și vom avea un cer senin. Seara, iarăși se vor aduna și va fi înnorat.

Vremea în Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie.

Vremea în Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×