Prognoza meteo sâmbătă, 16 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
15/02/2019, 18:25
Prognoza meteo sâmbătă, 16 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța GALERIE FOTO
Prognoza meteo sâmbătă, 16 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 16 februarie, anunță o vreme frumoasă în toată țara! Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța se anunță frumoasă, cu valori maxime de 11 grade în Oltenia și valori ceva mai mici ale temperaturii în Maramureș și pe litoral.

Vremea este una de primăvară în ziua de sâmbătă în toată țara. Cele mai mari temperaturi sunt în Oltenia și Moldova. Soarele se va vedea pe cer în aproape toată țara, iar precipitațiile vor apărea doar pe arii izolate, mai mult în zonele de munte.

Prognoza meteo sâmbătă, 16 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța

Vremea în marile orase, sâmbătă, 16 februarie, este una de primăvară. În Capitală maxima zile ajunge la 9-10 grade Celsius, în timp ce la Brașov maxima abia ajunge la 4 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat în mare parte a teritoriului, dar acesta nu se va intesifica decât pe litoral.

Vremea în București

Sâmbătă, 16 februarie, în București vremea va fi frumoasă cu temperaturi peste media acestei perioade a anului. Maxima zilei va ajunge la 9 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații în Capitală, conform ANM, dar temperatura minină va coborî la -2 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat în București în ziua de sâmbătă.

Vremea în Iași

Ieșenii au parte de un cer înnorat sâmbătă, 16 februarie. Sunt 7 grade Celsius, conform ANM. Pe arii izolate sunt așteptate și precipitații, dar soarele va fi scump la vedere la Iași în ziua de sâmbătă. Minima coboară cu doar un grad sub zero. Vântul va sufla slab până la moderat și va atinge viteza maximă de 18 km pe oră.

Vremea în Brașov

În Brașov, conform ANM, prognoza anunță un cer în mare parte însorit, pentru sâmbătă, 16 februarie. Maxima zilei va atinge valoarea de 4 grade Celsius, iar precipitațiile nu își vor face simțită prezența. Vântul va sufla slab, iar minima zilei va coborî până la -2 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

Sâmbătă la Cluj, cerul va fi parțial înnorat, dar clujenii au parte de temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Sâmbătă maxima zilei la Cluj atinge valoarea de 7 grade Celsius, iar vântul va sufla slab. Precipitațiile lipsesc, conform accuweather, iar minima nu va coborî sub zero grade Celsius.

Vremea în Constanța

În Constanța, sâmbătă, cerul va fi parțial înnorat. Maxima zilei va atinge valoarea de 6 grade Celsius, iar minima nu coboară pe minus. Vântul în schimb va sufla moderat pe litoral, iar izolat acesta poate căpăta intensitate mai mare ,dar nu va trece peste viteza de 25 de kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×