Horoscop zilnic pentru vineri, 5 octombrie: gemenii impresionează azi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 16:22
Horoscop zilnic pentru vineri, 5 octombrie: gemenii impresionează azi
Vezi ce arată astrele pentru ziua de vineri, 5 octombrie

Horoscop zilnic: vineri, 5 octombrie este influențat de Luna Nouă care aduce evenimente și situații întortocheate pentru cei 12 nativi ale zodiacului. Tranzitul în Mercur vine cu o comunicare mai bună pentru zodii. Negocierile vor fi în toi pe parcursul zilei.

Berbec

Azi vei fi imprevizibil, te vei comporta destul de ciudat pentru cei care te cunosc și-ți sunt aproape zilnic. Lucurile par să fie problematice din cauza asta.

Taur

Nimeni nu te va putea abate azi de la ceea ce ai de făcut pe plan profesional. Nu este un lucru bun, pentru că uiți de familie și de prietenii tăi. Disperarea te așteaptă.

Gemeni

Azi, vineri, 5 octombrie, reușești un lucru pe care nu-l credeai vreodată posibil. O să ai ocazia să îți impresionezi un adversar din trecut care ți-a pus numai piedici. Te detașezi foarte tare, lucru ce îl și impresionează dar îl și enervează la culme.

Rac

Încă din primele ore ale dimineții te vei preocupa de energiile tale. Păstrează-ți forțele pentru o discuție destul de importantă. Este posibilă o negociere, sfatul astrelor este să nu renunți la principiile tale.

Leu

Ești haios astăzi, vei avea o dispoziție care îi va face pe toți din calea ta să zâmbească. Azi e ziua ta norocoasă, vei avea parte de niște surprize.

Fecioară

Astăzi ai parte de o confruntare deosebită, un om care te-a făcut tot timpul să muncești dublu, când nu era chiar nevoie.

Balanță

Azi vei pica într-o conversație foarte delicată. Nu ești dorit în mijlocul ei, așa că participanții vor face în așa fel încât să pleci cât de repede este posibil.

Scorpion

Azi trebuie să ai atenție, foarte mare atenție! Riști să faci o mare pagubă financiară. Cântărește bine fiecare pas și fiecare gând pe care îl ai.

Săgetător

Evenimentele majore te vor ocoli vinerea asta. Acest lucru te face să fii foarte relaxat și liniștit, pentru că urmează weekend-ul.

Capricorn

În ziua de 5 octombrie vei radia de fericire! Optimismul e în floare, și pe unde mergi lași urme de fericire și speranță. Îți place mult să lucrezi cu oamenii.

Vărsător

Vinerea asta este pentru experimente. Vei primi o vizită de la un prieten plecat peste mări și țări. Acesta te va scoate din rutina zilnică, lucru cce te va face să te relaxezi în sfârșit.

Pești

Azi, 5 octombrie, vei avea parte de multă agitație. Nu trebuie să te pierzi cu firea, toate se vorașeeza într-un final. Poi duce la bun sfârșit lucrurile, ai răbdare și fii încrezător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×