Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie. Vremea continuă să se încălzească

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 11:17
Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie. Vremea continuă să se încălzească GALERIE FOTO

Vremea se încălzește usor și treptat în săptămâna 18-24 martie anunță meteorologii. Temperaturile cresc și se vor situa în jurul normelor climatologice pentru această perioadă a anului și chiar peste. În București, de exemplu, pe data de 18 martie, vor 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie. Cum va arăta vremea în următoarea săptămână

ANM anunță o săptămână cu temperaturi ridicate, dar și ceva precipitații predominant sub formă de ploaie, în special în a doua parte a săptămânii 18-24 martie. Va ploua în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Doborgea, Muntenia, Oltenia, iar la munte pot apărea și ninsorile. În general, vor fi precipitații mixte în următoarele zile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie. Va fi soare, dar își vor face apariție și norii
Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie. Va fi soare, dar își vor face apariție și norii

Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie pentru București

Săptămâna începe cu mult soare în Capitală. Mâine, temperatura maximă va atinge 24 de grade Celsius, iar vântul va bate cu cel mult 11 km/h. Noaptea vor fi 8 grade Celsius. Temperaturile vor scădea apoi, iar miercuri își vor face apariția ploile. Joi vor fi 14 grade, vineri 17, iar săptămâna se va încheia cu o duminică însorită și peste 15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie pentru Cluj

La Cluj vor fi mâine 19 grade și un cer parțial însorit. Căteva averse sunt anunțate pentru ziua de marți, cerul va fi noros miercuri și joi, dar de vineri soarele va fi mai puternic. Duminică, cerul va fi parțial însorit, iar maxima termică va fi de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie pentru Brașov

Vreme neobișnuit de caldă și la Brașov. Mâine se anunță nu mai puțin de 21 de grade și va fi soare toată ziua. De marți apar câteva averse și cerul rămâne noros până vineri. Vremea își revine în weekend, sâmbătă și duminică urmând să se înregistreze 12 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18-24 martie pentru Constanța

Mâine va fi un soare strălucitor la Constanța, iar maaxima – de 15 grade Celsius. Marți apar și ceva nori, iar de miercuri vin ploile sub formă de aversă. Weekendul va fi cu nori și mai mult soare și maxime cuprinse între 10 și 12 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×