Prognoza meteo pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Vremea în toate regiunile țării: 28 de grade în Banat și Crișana

Dan Suta   
în Prognoza meteo
12/10/2019, 19:35
Prognoza meteo pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Vremea în toate regiunile țării: 28 de grade în Banat și Crișana
Prognoza meteo pentru perioada 14-20 octombrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Prognoza meteo pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019 a fost actualizată de Administrația Națională de Meteorologie, iar veștile sunt extraordinare pentru românii din toate regiunile. Vor fi temperaturi cuprinse între 19 și 26 de grade Celsius. Cel mai cald va fi în sudul țării, în Câmpia Bărăganului și Lunca Dunării.

Prognoza meteo în săptămâna 14-20 octombrie pentru București

Temperaturile vor fi cuprins în săptămâna care urmează între 21 și 26 de grade Celsius în timpul zilei. Norii își vor face apariția în fiecare zi, iar ploile nu sunt excluse în special după lăsatul Soarelui. Cea mai friguroasă noapte va fi cea de marți, 15, spre miercuri, 16 octombrie, când se vor atinge doar 5-6 grade.

Vremea în Transilvania

Maxima de săptămâna viitoare va fi atinsă chiar luni, în deschiderea perioadei prognozate, când se vor înregistra 24 de grade în special în centrul Ardealului și în câmpia de Vest. Sunt așteptate ploi sporadice specifice toamnei în special în serile de miercuri, joi și vineri. În zonele mai înalte de relief vor apărea precipitațiile mixte în special dimineața și seara.

Prognoza meteo 14-20 octombrie pentru Maramureș și Sătmar

O vară specifică lunii mai se anunță pentru nordul și nord-vestul României, neobișnuit de cald pentru mijlocul lui octombrie. Vor fi zile cu cer senin (miercuri și joi) când temperaturile ating chiar și 25 de grade Celsius la umbră. Vremea va fi la fel de frumoasă până duminică.

prognoza meteo 14-20 octombrie
Cel mai cald va fi în Banat, unde se vor atinge 28 de grade Celsius. Sursa foto: ziare.com

Vremea în Crișana și Banat

Vreme de vară la Timișoara și Arad luni și marți! Se vor atinge temperaturi foarte mari pentru mijlocul celei de-a zecea luni din an, mai exact termometrele vor indica 28 de grade la umbră! Ziua va fi frumos, iar seara se pot produce și în aceste regiuni ploi.

Vremea în Oltenia și Muntenia

Temperaturi de 26-27 de grade Celsius în Muntenia și Oltenia până joi. De joi încolo norii își vor face apariția mai des, în special în nordul acestor zone. E important de spus că tot de joi cresc șansele de ploaie, însă temperaturile nu coborî mult, căci meteorologii anunță valori de 23-24 de grade ziua.

Prognoza meteo 14-20 octombrie pentru Moldova

În nordul Moldovei va fi ceva mai frig față de sudul regiunii, unde maximele de săptămâna următoare vor ajunge la 21-22 de grade. În sud va fi mai plăcut, cu valori în timpul zilei de 24-25 grade (Galați).

Vremea în Dobrogea

Maximele de săptămâna viitoare vor fi cuprinse în Dobrogea între 19 și 23 de grade Celsius. Vremea va fi una destul de plăcută, fără mari surprize din punct de vedere termic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×