Prognoza meteo pentru joi, 10 octombrie 2019. Vremea în București, Timișoara, Cluj și Brașov

Dan Suta   
în Prognoza meteo
09/10/2019, 16:01
Prognoza meteo pentru joi, 10 octombrie 2019. Vremea în București, Timișoara, Cluj și Brașov
Prognoza meteo pentru ziua de 10 octombrie. Sursa foto: a1.ro

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de joi, 10 octombrie 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare. Temperaturile vor urca destul de mult, în contrast cu valorile înregistrate la începutul acestei săptămâni, când toată România a simțit că vine iarna. Maximele zilei de mâine se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cel mai cald va fi în sudul țării.

Prognoza meteo 10 octombrie 2019 pentru București

prognoza meteo 10 octombrie
Vremea va fi deosebit de caldă în București

Vreme deosebit de caldă mâine în București. Se vor înregistra 24 de grade Celsius, iar cerul va fi în general senin. Șansele de ploaie se reduc până la 10%, deci va fi o vreme numai bună pentru plimbări în aer liber. Minima zilei va fi de 12 grade.

Vremea în Iași

vremea iași
22 de grade se anunță la Iași

Și în capitala Moldovei va fi destul de cald mâine. Se vor atinge 22 de grade Celsius la prânz, iar minima va coborî până la 9 grade în timpul nopții. Vântul va sufla cu o viteză de 11 kilometri la oră, slab până la moderat, iar ploile vor ocoli această zonă, anunță meteoromânia.ro.

Vremea în Cluj Napoca

prognoza meteo 10 octombrie
Temperaturile nu vor urca mai sus de 18 grade la Cluj

Vremea va fi ploioasă la Cluj Napoca, unde temperaturile nu vor ajunge la 20 de grade. Maxima zilei va fi de 18 grade Celsius, iar minima de doar 6. Ploile vor persista în special în cea de-a doua parte a zilei.

Prognoza meteo pentru 10 octombrie în Brașov

prognoza meteo 10 octombrie
Brașovenii se vor bucura de vreme de primăvară

Norii își fac apariția pe cerul orașului de la poalele Tâmpei după amiază, însă nici vorbă de ploaie! Vremea se ameliorează după zilele friguroase, în care a și nins în zonele cele mai înalte. 19 grade anunță meteorologii pentru ziua de mâine, cu o minimă de doar 7 grade.

Vremea în Timișoara

vremea în timișoara
17 grade în Timișoara mâine

Vremea va fi destul de mohorâtă și în Banat, unde maxima zilei de joi va fi de 17 grade, iar minima în timpul nopții va coborî până la 4 grade Celsius. Umiditatea în aer va fi de 78%, iar vântul va sufla cu o viteză de 18 kilometri la oră.

Prognoza meteo pentru 10 octombrie în Constanța

vremea constanța
23 de grade este maxima zilei de mâine la Constanța

Constănțenii au parte de o vreme ceva mai frumoasă mâine, când temperaturile vor crește simțitor. Chiar dacă norii vor fi prezenți mai tot timpul deasupra orașului de la mare, vremea va fi bună pentru plimbare. Vor fi maxim 23-24 grade Celsius la prânz, iar în timpul nopții vor fi doar 14 grade Celsius.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×