Prognoza meteo: miercuri, 6 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme frumoasă mai multe regiuni ale țării

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
05/11/2019, 16:00
Prognoza meteo: miercuri, 6 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme frumoasă mai multe regiuni ale țării
Cum va fi vremea miercuri, 6 noiembrie în toată țara. Temperaturi peste normalul acestei perioade. Sursa foto: Pinterest.com

Vremea a început să se încălzească de ieri, 4 noiembrie, după ce săptămâna trecută temperaturile au scăzut, a plouat și chiar a nins în zonele montane. Meteorologii anunță că temperaturile vor depăși 20 de grade, iar vremea plăcută se va menține până la spre finalul săptămânii. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 6 noiembrie, aduce vreme frumoasă în toată țara

Temperaturile maxime vor fi în prima decadă a lunii noiembrie peste normalul acestei perioade, iar în unele zonele ale țării mercurul din termometre va arăta chiar și 20 de grade Celsius în centrul țării. Minimele se vor încadra între 2 şi 13 grade și vor fi uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Pentru zona Capitalei meteorologii au prognozat o vreme foarte plăcută ideală pentru ieșit în aer liber. Așa se face că bucureștenii se vor bucura de o maximă de 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, dar soarele își va face simțită prezența pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab spre moderat cu o viteză de 13 km/h.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Agenția Națională de Meteorologie a transmis că în Brașov, dar și în zonele montane de pe Valea Prahovei maxima nu va depăși 19 grade Celsius. Așadar, miercuri va fi o zi plăcută în ciuda norilor care se vor aduna pe cer și care vor prevesti ploaia. Pe timpul nopții maxima va scădea până la 9 grade Celsius și sunt așteptate precipitații.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță că pe litoralul Mării Negre se vor înregistra 22 de grade Celsius, temperatură peste normalul acestei perioade. Turiștii și localnicii se pot bucura de vremea frumoasă pentru a face aerosoli. Vântul va sufla slav spre moderat, iar cerul va fi în cea mai mare parte a zilei însorit.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Clujenii nu vor avea parte de o vreme tocmai plăcută pentru că va ploua. Meteorologii au transmis că se vor înregistra câteva averse, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Nici pe timpul nopții maxima nu va fi prea ridicată pentru că se vor înregistra 8 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

Și în Iași vremea va fi foarte frumoasă pentru acest început de noiembrie. Temperatura maximă va ajunge până la 22 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla slab până la moderat cu 18 km/h, iar pe timpul nopții se vor înregistra 12 grade Celsius.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×