Prognoza meteo miercuri, 6 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
05/03/2019, 18:30
Prognoza meteo miercuri, 6 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj GALERIE FOTO
Specialiștii indică prognoza meteo de azi, miercuri, 6 martie!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță vremea pentru ziua de miercuri, 6 martie. Potrivit acestora, începutul de primăvară este deosebit de cald . Temperataurile maxime în ziua precedentă au fost cuprinse între 14-19 grade Celsius în Transilvania și Maramureș. Maximele în Banat și Crișana sunt între 18-23, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova temperaturile arată 15-20 de garde Celsius.

Prognoza meteo miercuri, 6 martie! Primăvara se face simțită

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri arată că vor mai cădea câteva ploi slabe local în zonele de sud-est ale teritoriului României, iar cerul este senin. Vântul va sufla moderat în zonele: Banat, Crișana, Moldova și Dobrogea.

Meteo pentru miercuri, 6 martie
Meteo pentru miercuri, 6 martie

Maximele sunt situate între 7 și 12 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 12-17 grade în Banat, Crișana, Muntenia și Dobrogea, iar 10-15 grade Celsius în Moldova, potrivit meteorologilor pentru ziua de 6 martie.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Vremea în București în cursul zilei de miercuri are maxima de 16 grade Celsius și o ploaie scurtă. Vânturi vin din partea de vest cu 17 km/h și cu rafale de 35 de kmh. Noaptea aduce minima de doar 1 grad Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din zonele de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Vremea în Iași este călduroasă. Maximele arată 10 grade Celsius, alături de o posibilă aversă. Vânturi vin din direcția de vest-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Minimele pentru Iași din cursul zilei de 6 martie indică doar 1 grad Celsius. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima pentru ziua de miercuri este de 9 grade Celsius, alături de o ploaie scurtă. Vânturi vin dinspre vest cu 13 km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea aduce -3 garde Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Vremea în Cluj este destul de călduroasă. Maximele ating 12 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din zonele de nord-nord-vest ale teritoriuluui României cu 13 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Temperatura minimă este de 0 garde Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre sud-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Pentru cei din Constanța se anunță temperatura maximă de 13 grade Celsius, alături de o ploaie scurtă. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Minima nopții este de 3 grade Celsius, alături de un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din direcția de nord a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 30 de km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×