Prognoza meteo marți, 5 martie 2019! Vremea în București, Constanța, Iași și Cluj. Temperaturi în creștere

Dan Stancu   
în Prognoza meteo
04/03/2019, 20:05
Prognoza meteo marți, 5 martie 2019! Vremea în București, Constanța, Iași și Cluj. Temperaturi în creștere
Prognoza meteo marți, 5 martie 2019! Vremea în București, Constanța. Iași și Cluj. Temperaturi în creștere

Conform prognozei pentru ziua de 5 martie 2019, temperaturile vor fi în creștere în București și în majoritatea regiunilor țării. Ceva probleme vor apărea în vestul României, unde se vor semnala înnorări temporare și va ploua slab.

Prognoza meteo marți, 5 martie 2019! Vremea se încălzește

Maximele termice vor fi în creștere pe 5 martie 2019, chiar dacă temporar vor mai apărea nori, și vor urca până la 19 grade, anunță meteorologii. Totuși, într-un mare oraș din România, este posibil să ningă pe timpul nopții.

Vremea în București

Potrivit accuweather.com, în București temperatura vor urca, pe 5 martie, până la 18 grade Celsius, cu 10 grade peste cea normală. Minimele vor coborî la 3 grade Celsius și vântul va bate cu maximum 35 de kilometri la oră. Prognoza arată că există riscul unor precipitații sub formă de ploaie.

Vremea în Constanța

Vreme cu nori și soare și pe Litoral. La Constanța, vor fi și 16 grade pe 5 martie 2019. În mod normal, nu ar fi trebuit să fie mai mult de 7 grade. Minima termică nu este nici ea de speriat: 5 grade Celsius. Vântul va bate slab, cu 20 de kilometri pe ora.

Vremea în Iași

Un pic mai rece va fi la Iași pe 5 martie. Se vor înregistra maximum 15 grade, iar cerul va fi predominant noros. La rafală, vântul va înregistra viteza de 32 km/h, iar noaptea temperaturile vor scădea până la 2 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Marți, 5 martie, va fi o zi cu câteva averse în Cluj. Va ploua și temperatura va atinge 11 grade Celsius în timpul zilei. Noaptea e foarte posibil să ningă, iar temperatura va fi de 2 grade Celsius. Vântul va bate cu 30 km/h.

Vremea în Brașov

La Brașov va fi mai cald decât în Cluj, în ziua de 5 martie 2019, în ciuda cerului predominant noros. Maxima va fi de 12 grade Celsius, însă noaptea se vor atinge -1 grad Celsius. Viteza vântului va fi de doar 18 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×