Prognoza meteo miercuri, 27 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: lapoviță și ninsoare

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
26/02/2019, 17:05
Prognoza meteo miercuri, 27 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: lapoviță și ninsoare GALERIE FOTO
Meteorologii de la ANM anunță prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza de azi, miercuri, 27 februarie. Din păcate, își vor face apariția lapovița și ninsoarea. Cu toate că este sezonul primăverii, iarna nu vrea să-și facă dispariția. Zilele trecute, ANM a emis un cod galben de vânt puternic în nu mai puțin de 8 județe. „Fenomene meteorologice asteptate: local – vânt puternic cu rafale de 70…90 km/h, iar la peste 1800 m vor fi viteze de 90…120 km/h

Fenomene asociate: mai ales la peste 1800 m, transport de zăpadă ce va reduce vizibilitatea Județul Prahova: zona de munte; Județul Argeş: zona de munte; Județul Dâmboviţa: zona de munte; Județul Buzău: zona de munte”, a arătat avertizarea codului galben de vând din cursul zilei de ieri, 25 februarie.

Prognoza meteo miercuri, 27 februarie! Temperaturile reci nu ne părăsesc

Administrația Națională de Metorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 27 februarie, pentru orașele: București, Brașov, Constanța, Iași sau Cluj-Napoca. Marți, ANM a emis un cod galben de vânt.

ANM, prognoza meteo miercuri, 27 februarie
ANM, prognoza meteo miercuri, 27 februarie

„Fenomene meteorologice asteptate: intensificări ale vântului ce vor atinge 70…80 km/h, iar la cote de peste 1700 m se vor depăși temporar 100 km/h Județul Suceava: zona de munte; Județul Bacău: zona de munte; Județul Vrancea: zona de munte; Județul Neamţ: zona de munte”, conform sursei citate.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În București, miercuri, 27 februarie, maxima este de 8 grade Celsius, laături de o aversă din direcția sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea vine cu minima de doar -2 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre zona de sud-sud-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima zilei de 27 februarie în Constanța este de 5 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin dinspre zonele de nord cu 28 de km/h și cu rafale de 39 de km/h. Noaptea aduce minima de -1 grad Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre nord-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 32 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

În Brașov, în ziua de 27 februarie, este maxima de 2 grade Celsius și ninsoare ocazională și fulguieli. Vânturi vin din partea de vest-nord vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea de miercuri aduce -3 grade Celsius alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Maxima zilei de miercuri, în Iași, aduce maxima de 5 grade Celsius, alături de câțiva fulgi. Vânturi vin dinspre nord-nord-vest cu 24 de km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea vine cu doar 0 garde Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din direcția de vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea Cluj
Vremea Cluj

Maxima zilei de 7 grade Celsius se arată în ziua de miercuri, în Cluj-Napoca, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din direcția de nord-vest a teritoriului României, alături de un cer parțial noros. Noaptea vine cu doar -2 grade Celsius și un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×