Prognoza meteo marţi, 26 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: ploi și vreme închisă

Ionuţ Cataramă    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/02/2019, 18:00
Prognoza meteo marţi, 26 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: ploi și vreme închisă
Ne așteaptă o zi ploioasă

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea pentru ziua de luni, 26 februarie. În prima parte a intervalului, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în care ne aflăm, în special în sud-estul țării.

După ce iarna s-a întors în zilele precedente, acum se încălzește ușor. Precipitațiile au fost în în weekend, în toată țara, sub formă de ninsoare, dar și sub formă de ploi, în special în zonele de nord-vest și est a teritoriului României. Vremea se anunța a fi închisă în toată țara.

Prognoza meteo marți, 26 februarie

Vremea în București

În București, în cursul zilei de 26 februarie, vor fi maxim 9 grade Celsius și un cer predominant însorit. Vântul va sufla  18 km/h și cu rafale de 24 de km/h, umiditatea fiind de 63% . Precipitaţiile lipsind cu desăvârşire.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța, în ziua de luni, 26 februarie, aduce căldură și o maximă de 8 grade Celsius. Vântul va sufla cu  27 km/h, umiditatea fiind de 66%.  Şi aici precipitaţiile vor lipsi, cerul fiind mai mult însorit în timpul zilei.

 

Vremea în Iași

În ziua de luni, 26  februarie, în Iași, va fi maxima de 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu viteză de 29 km/h și cu rafale . Umiditatea la Iaşi va fi de 66%, în timp ce precipitaţiile vor ajunge la 20%, cerul pe alocuri fiind înnourat

Luni, 25 de februarie, aduce maxima de 2 grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-ves cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea vine cu minima de doar -2 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Maxima zilei de 25 februarie , în Cluj-Napoca, este de 4 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce -4 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

 

În Brașov se anunță precipitații sub formă de ploi în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, iar valorile termicce se vor înscrie între -1 și 4 grade Celsius.  În ceea ce privește umiditatea, aceasta va atinge un procent de 77%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×