Prognoza meteo: marți, 4 februarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Ploile pun stăpânire pe țara noastră

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
03/02/2020, 15:46
Prognoza meteo: marți, 4 februarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Ploile pun stăpânire pe țara noastră
Ploaia va pune stăpânire pe majoritatea regiunilor din România, marți, 4 februarie. Sursa foto: pixabay.com

Vremea schimbă foaia. Agenția Națională de Meteorologie a transmis că vântul puternic și precipitațiile vor pune stăpânire pe țara noastră în următoarele zile și nu eset exclus să ningă, nu numai în zonele montane. Meteorologii anunță că temperaturile vor continua să fie ridicate în ziua de marți, 4 februarie.

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 februarie 2020, în marile orașe din România

Vremea se menține caldă pentru această perioadă în ciuda faptului că va ploua în majoritatea regiunilor țării. Șansele de precipitații sunt foarte ridicate. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va prezenta intensificări cu rafale care vor ajunge până la 27 km/h.

Prognoza meteo în București

Vremea marți, 4 februarie, în București
Vremea marți, 4 februarie, în București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii transmit că vremea se va schimba radical în următoarele zile și nu este exclus să cadă chiar și câțiva fulgi de ninsoare. Vântul va sufla slab spre moderat în ziua de marți, 4 februarie, dar va suferi unele intensificări în timpul averselor care vor fi sporadice. Temperatura maximă va ajunge până la 13 grade Celsius.

Prognoza meteo în Brașov

Vremea marți, 4 februarie, în Brașov
Vremea marți, 4 februarie, în Brașov. Sursa foto: weather.com

Vremea se va schimba și în Brașov unde se vor înregistra maxim 9 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt destul de ridicate. Vântul va sufla moderat, dar în timpul averselor va suferi unele intensificări. Cerul va fi predominant noros, iar pe parcursul nopții maxima va atinge zero grade și va ninge.

Prognoza meteo în Constanța

Vremea marți, 4 februarie, în Constanța
Vremea marți, 4 februarie, în Constanța. Sursa foto: weather.com

ANM anunță cer preodminant noros, averse sporadice și vânt moderat la malul Mării Negre. Locuitorii din Constanța vor avea parte de o vreme mohorâtă, în ciuda faptului că mercurul din termometre va arăta o maximă de 12 grade Celsius. Ploile vor continua să cadă și pe timpul nopții.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

Vremea marți, 4 februarie, în Cluj-Napoca
Vremea marți, 4 februarie, în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Nici locuitorii din Cluj-Napoca nu vor fi ocoliți de vremea capricioasă și de ploi. Temperatura maximă va urca până la 7 grade Celsius pe timpul zilei, iar pe parcursul nopții maxima va scădea până la 1 grad Celsius și precipitațiile vor cădea sub formă de lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo în Iași

Vremea marți, 4 februarie, în Iași
Vremea marți, 4 februarie, în Iași. Sursa foto: weather.com

Precipitații sub formă de ploaie, vreme închisă, mohorâtă și vânt slab, așa arată prognoza meteo pentru ieșeni. Meteorologii au transmis că maxima va urca până la 11-12 grade Celsius pe timpul zilei, iar cerul va fi predominant noros.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×