Prognoza meteo marți, 27 noiembrie 2018. Se anunță ploaie înghețată și ninsori

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
26/11/2018, 17:20
Prognoza meteo marți, 27 noiembrie 2018. Se anunță ploaie înghețată și ninsori
Marți, 27 noiembrie 2018, meteorologii anună ploaie înghețată și ninsori

Conform prognoza meteo de marți, din data de 27 noiembrie 2018, se anunță ploaie înghețată și ninsori. Vremea este mohorâtă și rece în general. Marți vor cădea precipitații sub forma de ploaie în spații restrânse, excepția de la regulă fiind Moldova, loc unde acestea vor fi sub forma lapoviță și ninsori, în special în județele Botoșani și Suceava. De altfel, se arată că se va depune un strat de zăpadă de până la 10-15 centimetri. Cantitățile de apă sunt însemnate și ajunng până la 15-20 de mm. Acestea vor cădea în sud-est, doar că vor fi exclusiv ploi. În centrul Moldovei va cădea ploaie înghețată izolat și se va forma polei. Temperaturile maxime vor fi similare cu cele înregistrate în ziua precedentă, iar ele se vor încadra între 5 și 10 grade Celsius. Vestea bună este că de 1 decembrie, vremea va fi extrem de frumoasă și plăcută pentru această perioadă a anului.

Vremea în Constanța

prognoza meteo 27 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei de la malul mării, 27 noiembrie 2018

Conform accuweather, cei aflați la malul mării vor avea o maximă de 8 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade Celsius mai puțin. Procentul de precipitații este mare, de 65%, iar vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu 13 kilometri pe oră. Minima serii este de 2 grade Celsius, care se va simți ca -7 grade Celsius. Vor fi ploi ecazionale, urmate de ploi constante, iar vânturile vor sufla cu o putere de 26 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo marti, 27 noiembrie 2018
Prognoza meteo în Iași

Previziunile meteorologice arată că maxima la Iași de marți, 27 noiembrie 2018 este de 1 grad Celsius, care se simte ca -5 grade Celsius. Procentul de precipitații este de 57%, se anunță o ninsoare sporadică, iar vânturile bat cu o putere de 20 de kilometri pe oră. Minima serii este de -6 grade Celsius, care se va simți ca -14 grade Celsius.

Vremea în Cluj

prognoza meteo marti, 27 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află marți, 27 noiembrie, la Cluj

Conform ANM, maxima zilei de marți, 27 noiembrie, în Cluj este de 9 grade Celsius și procentul de precipitații este de 25%. Cerul va fi noros, iar vânturile vor bate cu o putere de 6 kilometri pe oră. Minima serii va fi de 1 grad Celsius, care se va simți ca 0. Procentul de precipitații este de 65%, iar meteorologii prevestesc perioade de plaoie amestecate cu ninsoare, în timp ce vânturile vor bătea cu 6 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo marti, 27 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află marți, 27 noiembrie, la Brașov

Previziunile meteorologice anunță că cei de la Brașov vor avea în termometre o maximă de 9 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații va fi de 65%, iar vântul va sufla cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de -4 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații rămâne mare, spre searaă fiind de 68%. Se anunță perioade de ploi care se transformă trptat în ninsoare, iar vânturile vor sufla cu o intensitate de 7 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×