Prognoza meteo, marți, 25 decembrie. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: ninge la Cluj

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
24/12/2018, 15:09
Prognoza meteo, marți, 25 decembrie. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: ninge la Cluj
Vreme 25 decembrie!

Prognoza meteo de azi, 25 decembrie, arată că vremea va fi mai caldă decât de obicei, în cea mai mare parte a teritoriului, în special în părțile din sud și sud-vest. În vest, nord, dar și în centrul țării, vor fi ninsori slabe. Precipitații slabe se vor arăta în restul părților, mai probabil în sud-sud-est, dar la începutul zilei.  „Pentru prima zi de Crăciun ne aşteptăm la o scădere a valorilor termice care vor reveni cumva în jurul mediilor climatologice. Asta înseamnă maxime între -4 şi 4 grade Celsius. În cursul zilei, în partea de sud şi sud-est va fi un cer variabil, exceptând primele ore când vor fi ceva înnorări trecătoare şi, izolat, posibil, precipitaţii slabe mixte.

În restul teritoriului înnorările se vor menţine, iar pe arii restrânse, cel puţin în nord, nord-est şi centru, va ninge slab. La munte va mai ninge din loc în loc, slab cantitativ, dar acolo vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze mai mari în zona înaltă, în special a Carpaţilor Meridionali, unde va mai spulbera zăpada. Viteze ale vântului de 50 – 55 km/h vor mai posibile şi în Moldova, Dobrogea sau sud-vestul Olteniei”,  potrivit ANM.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Azi, 25 decembrie, soarele răzbate dintre nori, iar temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius. Vânturi vin din zonele de nord-vest ale teritoriului cu 24 km/h. Noaptea aduce doar -6 garde Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin dinspre zona de nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Soarele va ieși puțin din nori, iar maxima nu va depăși 3 grade Celsius. Vânturi vin din direcția nord-vest cu 26 km/h și cu rafale de 39 km/h. Noaptea aduce doar -2 grade și un cer senin. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 26 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Se simte clar mai frig, alături de -1 grad. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 24 de km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea aduce -3 grade Celsius și un cer noros. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima temperaturilor din zi nu vor trece de -3 grade Celsius. De asemenea, își vor face apariția câteva averse. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 18 kmh/. Noaptea are doar -5 grade Celsius, alături de o aversă de ninsoare. Vânturi vin dinspre zona de vest a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj
Vreme Cluj

Ziua de 25 decembrie aduce pentru clujeni doar -1 grad, alături de câteva averse de ninsoare. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 22 km/h și cu rafale de 37 km/h. Noaptea vine cu doar -4 grade Celsius și o aversă de ninsoare. Vânturi vin din driecția sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 22 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×