Otokarele Gabrielei Firea, inundate în plină iarnă VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 12:01
Otokarele Gabrielei Firea, inundate în plină iarnă VIDEO
Otokarele Gabrielei Firea, defecțiuni peste defecțiuni!

Din păcate, unul din autobuzele Otokar cumpărate chiar anul acesta de către primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a inundat. Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, după ce o instalație de încălzire s-a defectat, Reamintim că autobuzele Otokar au costat nu mai puțin de 100 de milioane de euro, iar din nefericire, nu sunt la primele defecțiuni.

Autobuzul Otokar a fost inundat cu apă fiartă în timp ce circula pe ruta 783, între Piața Unirii și aeroportl Otopeni, din cauza defecțiunilor instașației de încălzire. Pasagerii au fost evacuați imediat din transportul în comun, conform Digi24.

Otokarele Gabrielei Firea, defecte la nici 1 an de la cumpărare. Unul s-a inundat!

Nu la prima abatere, un aotubuz Otokar achiziionat de Gabriela Firea a fost inundat cu apă caldă după ce a suferit defecțiuni. Din nefericire, investiția Primăriei Capitalei, de nu mai puțin de 100 de milioane, a mai avut parte de alte defecțiuni, nerecunoscute de aceasta.  

Un alt autobuz de tip Otokar, a fost tras pe dreapta după ce a făcut o pană, din efericire, doar începutul altor defecțiuni. Acesta circula în cursul zilei de joi pe ruta 335, aproape de Arcul de Triumf. În București, anul viitor, vor mai ajunge încă alte 300 de autobuze. Așadar, încă o investiție de 100 de milioane din partea Primăriei Municipiului București.

Un om aflat la fața locului a filmat imediat cele întâmplate. Primăria Capitalei, deși nu la prima abatere de acest gen ale autobuzelor cu defecțiuni, au negat existența acestor incidente. Primăria Capitalei a semnat în luna iubie a acestui an un contract cu Otokar pentru 400 de autobuze.Contractul prevede plata a 100 de milioane de euro+TVA. La sfâtșitul anului 2018 să fie livrate 100 de autobuze, iar în anul 2019, celelalte 300. La licitație au fost și Mercedes și Karsan. Firmele au făcut imediat după licitație o contestație pentru căștigători, încă Comisia Națională de Soluționare le-a dat câștig de cauză celor de la Otokar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×