Revoluţia fiscală a coaliţiei PSD-ALDE, adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă!

Filon Stan   
în Hotnews
07/11/2017, 17:09
Revoluţia fiscală a coaliţiei PSD-ALDE, adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă!

Măsurile economice cuprinse în „Revoluţia fiscală” a coaliţiei PSD-ALDE, puternic contestate de sindicalişti, vor fi adoptate miercuri, însă prin Ordonanţă de Urgenţă! Anunţul a fost făcut chiar de premierul Mihai Tudose, care a precizat că transferul contribuţiilor de la angajator la angajat se va face prin Ordonanţă de Urgenţă în şedinţa de Guvern de miercuri, de la ora 15.00.

Reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România s-au întâlnit, marţi dimineaţă, cu premierul Mihai Tudose, nemulţumiţi de măsurile fiscale anunţate de Guvern. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunea că pachetul de modificări fiscale trebuie revizuit, pentru că nu va aduce lucruri bune pentru administraţiile locale, ci, dimpotrivă, „ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunităţile”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Revoluţia fiscală, adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă!

Reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România contestată măsurile anunţate în Codul Fiscal, în principal reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, la finalul şedinţei Asociaţiei Municipiilor din România că dacă aceste măsuri fiscale vor fi implementate, vor exista bani mai puţini la buget pentru investiţii, fiind „o lovitură foarte mare pentru toate comunităţile”.

„Am transmis şi în cadrul şedinţei AMR faptul că pentru toate primăriile de municipii, nu doar pentru Primăria Municipiului Bucureşti, acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contră. Dimpotrivă, pentru că vor fi bani mai puţini la buget pentru investiţii, ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunităţile”, a declarat Firea.

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat, luni seară, la Gala Asociaţiei Municipiilor din România, le-a spus primarilor că în aceste zile se încearcă schimbarea întregii baze a Codului Fiscal fără ca aceste lucruri să fie discutate în detaliu cu autorităţile locale şi că speră ca ei să îi convingă pe guvernanţi că lucrurile pot fi rezolvate şi mai bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×