Prognoza meteo marți, 22 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi cel mai cald

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 14:00
Prognoza meteo marți, 22 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi cel mai cald GALERIE FOTO
Prognoza meteo 22 octombrie

Agenția Națională de meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 22 octombrie. Astfel, aflăm că vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată, după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineața nu vom scăpa de ceață. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade.

Vremea în București

Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă, după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul și spre sfârșitul intervalului va fi nebulozitate joasă sau ceață, cu precădere în zona periferică. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24 de grade, iar cea minimă de 8 grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Prognoza meteo 22 octombrie
Prognoza meteo 22 octombrie

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru 22 octombrie anunță că vremea se menține frumoasă în Brașov. Cerul va fi senin, fără pic de nori, iar temperaturile maxime vor urca până la 23 de grade Celsius. Seara, pe cer își fac apariția câțiva nori, dar nu va ploua. Temperaturile minime vor scădea până la 8 grade Celsius, iar vântul va adia cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 22 octombrie
Prognoza meteo 22 octombrie

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme frumoasă și în Cluj-Napoca, unde cerul va fi predominant însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius. Și seara cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile minime vor coborâ până la 7 grade Celsius, iar vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 22 octombrie
Prognoza meteo 22 octombrie

Vremea în Iași

Vremea se anunță plăcută și în Iași, chiar dacă cerul va fi ușor înnorat și ceața ăși va face apariția. Temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, iar cele minime vor coborâ pâna la 10 grade Celsius. Vântul va adia cu 6-7 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 22 octombrie
Prognoza meteo 22 octombrie
Închide ×