Prognoza meteo: marți, 12 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Toamnă blândă și temperaturi ridicate

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
11/11/2019, 16:00
Prognoza meteo: marți, 12 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Toamnă blândă și temperaturi ridicate
Soare și vreme frumoasă în toate regiunile țării marți, 12 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

Agenția Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea mâine, 12 noiembrie. Meteorologii au anunțat că temperaturile vor mai ridicate decât normalul acestei perioade în toate regiunile țării, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 12 noiembrie. Vreme plăcută în toate regiunile țării

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță vreme frumoasă și temperaturi de vară în a doua zi a săptămânii. Prin urmare, marți, pe 12 noiembrie, maxima care se va înregistra în Capitală va ajunge până la 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face simțită prezența pe tot parcursul zilei.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov. Sursa foto: weather.com

Prognoza meteo pentru ziua de marți aduce în Brașov vreme plăcută și vânt slab. Temperatura maximă care se va înregistra pe timpul zilei va fi de 18 grade Celsius, în timp ce pe parcursul nopții maxima va fi de 9 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat cu 16 km/h.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța. Sursa foto: weather.com

În Constanța va fi de asemenea, o vreme plăcută, iar maxima va fi peste normalul acestei perioade din an. Cerul va fi în mare parte înnorat, dar șansele de precipitații sunt foarte mici. Vântul va sufla slab psre moderat cu 19 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

ANM prognozează pentru Cluj-Napoca o vreme plăcută și o maximă de 17 grade Celsius. Chiar dacă cerul va fi acoperit de nori, șansele de precipitații sunt destul de scăzute, de numai 10%. Și pe timpul nopții cerul va fi noros și se vor înregistra doar 10 grade.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași. Sursa foto: weather.com

Temperaturi ridicate și în Iași săptămâna aceasta. Marți mercurul din termometre va arăta 18 grade Celsius pe timpul zilei și 10 grade pe timpul nopții. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla slab spre moderat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×