Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie 2019. Vremea în București, Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Dan Suta   
în Prognoza meteo
10/11/2019, 13:38
Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie 2019. Vremea în București, Timișoara, Iași și Cluj Napoca
Prognoza meteo pentru 11 noiembrie. Imagine din București - apus de soare văzut de pe Pod Izvor. Sursa foto: hotnews.ro

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de luni, 11 noiembrie 2019. Află din rândurile de mai jos cum va fi vremea în București, Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Constanța și Brașov. Va fi o zi deosebit de caldă pentru o dată de noiembrie. Așadar, se vor menține temperaturile peste normal, iar meteorologii pun această încălzire neobișnuită pe seama schimbărilor climatice tot mai agresive.

Prognoza meteo 11 noiembrie pentru București

prognoza meteo 11 noiembrie 2019 bucurești
Prognoza pentru București

În Capitală se vor anunța 19 grade Celsius, o zi cu o minimă de 7. Cerul va fi în general senin, de dimineață până seară, iar umiditatea în aer va fi procentual de 74%. Vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri la oră, iar șansele de precipitații sunt destul de căzute.

Prognoza meteo pentru Timișoara

vremea timișoara
Vremea în Timișoara, mâine

Bănățenii au parte de o scădere a temperaturilor. Aici valorile se vor apropia de cele normale pentru data din calendar. Minima zilei va fi de 6 grade. Vântul va sufla cu o putere de 10 kilometri la oră, iar șansele de precipitații sunt destul de mici, chiar dacă aici va fi toată ziua înnorat, conform ANM.

Prognoza meteo pentru Brașov

prognoza meteo brașov
13 grade se anunță mâine la Brașov

Vreme destul de plăcută la Brașov, unde se vor înregistra 13 grade Celsius mâine. Minima la munte, în acest oraș, va fi de 4 grade. Vântul va sufla slab până la moderat, iar norii își vor face apariția după amiaza.

Prognoza meteo 11 noiembrie pentru Constanța

prognoza meteo 11 noiembrie constanța
19 grade se anunță mâine la Constanța

Cei care se află pe litoral se pot bucura de o vreme plăcută. 19-20 de grade vor fi la prânz în orașul din Dobrogea. Cerul va fi senin, iar minima, care va fi atinsă în timpul nopții, va fi de 12 grade, cea mai mare din toată țara.

Prognoza meteo pentru Cluj Napoca

vremea în cluj 11 noiembrie
Vremea în Cluj, mâine

Clujenii au parte de o temperatură de 13 grade Celsius mâine. Săptămâna va începe cu înnorări în special la prânz și seara, iar șansele de ploaie vor crește treptat, spre seară. Ziua nu va cădea niciun strop de ploaie, așa că pentru cei care se află în acest oraș e o zi perfectă pentru plimbare.

 Vremea în Iași

prognoza meteo 11 noiembrie iași
Vremea la Iași

Temperaturile vor fi cuprinse la Iași între 6 și 18 grade Celsius. Cerul va fi înnorat mai toată ziua, iar umiditatea în aer va fi de 62%. Șansele de precipitații sunt reduse în nordul Moldovei, iar la Iași se vor menține la doar 10% toată ziua.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×