Prognoza meteo marți, 12 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: cod galben de precipitații

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
11/02/2019, 18:12
Prognoza meteo marți, 12 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: cod galben de precipitații GALERIE FOTO
Vremea se răcește! Iată prognoza meteo pentru azi, 12 februarie!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță vremea pentru azi, 12 februarie. Aceștia spun că vremea se răcește, iar că precipitațiile sub formă de ploaie și ninsori ne vor surprinde pentru câteva zile bune. De asemenea, ANM a emis un Cod Galben de vreme severă.

În zona de sud și est a Transilvaniei, dar și în nordul Moldovei vor predomina ninsorile. În zona Munteniei se anunță precipitații mixte. În Carpații Meridionali se va depune un strat de zăpadă, local, chiar și de 40-50 de centimetri.

Prognoza meteo pentru marți, 12 februarie!

În zona de sud a Transilvaniei și în Carpații Meridionali va apărea zăpadă de până la 10-15 centimentri, iar la altitudini de peste 1500 demetri va fi chiar și de 40-50 de centimetri, conform Vremea.ro. Maximele se încadrează între -1 și 4 grade Celsius în Transilvania și Maramureș.

Prognoza meteo pentru aiz, marți, 12 februarie
Prognoza meteo pentru aiz, marți, 12 februarie

În Banat vor fi între 3-8 grade Celsius, în Muntenia se indică 5-10 grade Celsiusși în Dobrogea nu depășesc temperaturile de 2-7 grade Celsius.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima în Capitală este de 6 garde Celsius, alături de câteva averse. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de 0 grade Celsius și câteva averse de ninsoare. Vânturi vin din partea de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru Iași se indică maxima de doar 2 grade Celsius, alături de perioade de ninsori apoase. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 26 de km/h și cu rafale de 35 de km/h. Noaptea aduce minima de -3 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din vest-nord-vest a teritoriului României cu 24 de km/h și cu rafale de 30 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Pentru brașoveni, pentru ziua de marți, 12 februarie, se indică maxima de 2 grade Celsius și perioade de ninsoare. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea vine cu doar -6 grade Celsius și cu averse de ninsoare. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Pentru ziua de marți, 12 februarie, se indică maxima de 7 garde Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de vest a teritoriuluii României cu 20 de k/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea aduce minima de 0 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin dinspre nord cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Pentru clujeni se arată maxima de 2 grade Celsius în ziua de marți, 12 februarie. De asemenea, se indică și o ninsoare sporadică. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 26 de km/h și cu rafale de 39 de km/h. Minima nopții are doar -5 grade Celsius și câteva averse de ninsoare. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 13 km/h și cu rafele de 37 de km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×