Prognoza meteo: luni, 27 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturile mai scad puțin

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
26/01/2020, 14:41
Prognoza meteo: luni, 27 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturile mai scad puțin
Vremea se va menține plăcută la început de săptămână. Sursa foto: pixabay.com

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru prima zi a săptămânii următoare. Vremea se va menține în continuare plăcută luni, 27 ianuarie 2020, pentru acest interval din an în ciuda faptului că maximele vor mai scădea cu 1-2 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 27 ianuarie 2020, pentru marile orașe din țara noastră

Cerul noros și vremea închisă se vor instala în mai multe regiuni din România, dar acest lucru nu va împiedica soarele să apară. Temporar se vor semnala ploi slabe, iar vântul va sufla slab spre moderat în majoritatea zonelor din țara noastră.

De asemenea, ANM anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -3 şi 6 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă, iar presiunea atmosferică va continua să scadă.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii transmit că vremea se va răci puțin la începutul acestei săptămâni. După ce duminică, 26 ianuarie, s-au înregistrat în Capitală 12 grade Celsius, iată că luni, 27 ianuarie, maxima va mai scădea puțin și se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius. În jurul prânzului temperatura se va încadra între 10 și 11 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Cer predominant noros, vânt slab și șanse de precipitații destul de ridicate în Brașov. ANM anunță că ploile vor cădea în prima parte a zilei, cât și spre seară, dar vor fi slab cantitativ. Maxima care se va înregistra pe parcursul zilei de luni, 27 ianuarie, se va situa în jurul valorii de 6 grade Celsius. Pe timpul nopții maxima va fi de doar 1 grad Celsius.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

În Constanța sunt așteptate precipitații încă de la primele ore ale dimineții. Cerul va fi predominant noros, dar soarele va reuși să-și facă simțită prezența. Maxima care se va înregistra pe litoralul românesc va fi de 10 grade Celsius ziua și 4 grade Celsius noaptea. Și pe parcursul nopții va ploua slab cantitativ.

Prognoza meteo pentru Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca. Sursa foto: weather.com

Vremea se va schimba radical în Cluj – Napoca unde meteorologii anunță că vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare atât dimineața, cât și spre seară. Va fi destul de frig pe timpul zilei pentru că mercurul din termometre nu va depăși 4 grade Celsius. Vântul va sufla slab cu doar 5 km/h.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

Locuitorii din Iași vor avea parte de o zi foarte plăcută. Cerul va fi parțial noros, iar temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 8 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt scăzute, în timp ce vântul va sufla slab. Pe timpul nopții este posibil să cadă câteva precipitații slabe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×