Prognoza meteo luni, 25 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile cresc

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
24/02/2019, 18:00
Prognoza meteo luni, 25 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile cresc GALERIE FOTO
Meteorologii ANM anunță că luni, 25 februarie, temperaturile cresc!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme pentru ziua de luni, 25 februarie. În prima parte a intervalului, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în care ne aflăm, în special în sud-estul țării.

După ce iarna s-a întors în zilele precedente, acum se încălzește ușor. Precipitațiile au fost în în weekend, în toată țara, sub formă de ninsoare, dar și sub formă de ploi, în special în zonele de nord-vest și est a teritoriului României. Vremea se anunța a fi închisă în toată țara.

Prognoza meteo luni, 25 februarie: Valorile termice cresc

Meteorologii de la Administrația Națională de Metorologie au anunțat că luni, 25 februarie, temperaturile își revin la normal, astfel că se apropie de cele ale perioadei în care ne aflăm.

Prognoza 25 februarie
Prognoza 25 februarie

Vremea în București

În București, în cursul zilei de 25 februarie, vor fi maxim 6 grade Celsius și un cer predominant însorit. Vânturi vin din direcția de vest a României cu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Noaptea aduce minima de -4 grade Celsius și un cer mai mult senin. Vânturi vin tot din zona de vest cu 13 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Vremea în Constanța, în ziua de luni, 25 februarie, aduce căldură și maxim 5 grade Celsius. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea vine cu minima de -1 grad Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 24 de km/h și cu rafale de 33 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

În ziua de luni, 25 februarie, în Iași, va fi maxima de 8 grade Celsius. Vânturi vin din direcția de vest cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km. Noaptea vine cu minima de doar 0 grade Celsius și o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Luni, 25 de februarie, aduce maxima de 2 grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-ves cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea vine cu minima de doar -2 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima zilei de 25 februarie , în Cluj-Napoca, este de 4 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce -4 garde Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de ves a tritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×