Prognoza meteo sâmbătă 23 februarie 2019! Vremea în București, Constanța, Iași sau Cluj

Bogdan Solomon   
în Prognoza meteo
22/02/2019, 14:40
Prognoza meteo sâmbătă 23 februarie 2019! Vremea în București, Constanța, Iași sau Cluj
Vezi cum va fi vremea în prima zi de weekend

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va continua să fie rece în toată țara. Sunt anunțate temperaturi în scădere, dar și ninsori la munte pe tot parcursul zilei. Gerul nu ne va da pace nici în prima zi de weekend, după scăderile bruște de temperatură înregistrate vineri.

După mai multe zile în care ne-am putut bucura de zile însorite și de temperaturi ajungând chiar până la valoarea de 20 de grade Celsius, ziua de vineri ne-a adus răciri bruște, care vor continua și sâmbătă. Astfel, gerul nu va ezita să-și facă simțită prezența nici în debutul weekend-ului.

Prognoza meteo sâmbătă 23 februarie 2019

Sâmbătă vremea se anunță închisă și se vor semnala precipitații, mai ales către seară. Iarna continuă să-și arate colții, astfel că nu scăpăm nici de ninsori. Pe întreg parcursul zilei de sâmbătă nu este exclusă  apariția precipitațiilor sub formă de ninsoare, în estul și zona de nord-est a țării.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

 

Sâmbătă, cerul va fi predominant noros în Capitală. Pe timpul zilei nu se anunță ploi, însă vremea va rămâne geroasă.  Temperaturile vor înregistra valori cuprinse între -5 grade Celsius și 1 grad.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

 

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, și nu se vor semnala precipitații, iar vântul va sufla cu o viteză de 42 km/h. Valorile termice se vor încadra între -4 și -1 grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

 

Prima zi de weekend va aduce cer predominant noros în Iași, fără șanse de precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 27 km/h. Temperatura minimă va fi de -6 grade Celsius, în vreme ce maxima va atinge pragul valorii de -2 grade.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

 

În Cluj, cerul va fi parțial noros, cu temperaturi cuprinse între -9 și 0 grade Celsius. Pe parcursul întregii zile nu se anunță precipitații, iar vântul va bate cu o viteză de 11 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

 

Sâmbătă, brașovenii vor avea parte de cer predominant noros, existând șanse să apară și câțiva stropi de ploaie pe timpul zilei. Vântul va bate cu o intensitate de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între -12 și -4 grade Celsius.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×