Prognoza meteo luni, 23 decembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 19:38
Prognoza meteo luni, 23 decembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! GALERIE FOTO
Silueta unei trecatoare, strabate o strada stropita de ploaie pe fundalul vitrinelor de magazine din centrul Bucurestiului. Sursa foto - hepta.ro

Prognoza meteo pentru luni, 23 decembrie va fi una în general închisã. Vremea se răcește, iar temporar se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor. Precipitaţiile vor fi sub formã de ploaie, cu excepţia zonei de munte unde cu precãdere la altitudini mari va ninge şi se va depune strat nou de zãpadã.

Prognoza meteo luni, 23 decembrie

În a doua parte a intervalului, cu o probabilitate mai mare în zonele mai joase de relief în special din centru şi nord-vest, pe arii restrânse ploile se vor transforma treptat în lapoviţã şi ninsoare.

Pe suprafeţe mici, cu precãdere în vest şi nord-vest precum şi în zona montanã aferentã, se vor acumula cantitãţile de apã mai însemnate. Local şi temporar vor fi intensificãri ale vântului în vestul şi sudul ţãrii, iar la munte, în special în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali va sufla tare, viscolind ninsoarea şi spulberând zãpada.

Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța!

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 14 grade, iar cele minime între -1 şi 7 grade.

Vremea în București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara norii vor fi încă pe cer, deci va fi înnorat.

Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii.

Vremea în Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara.

Vremea în Cluj Napoca

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii.

Vremea în Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×