Prognoza meteo luni, 18 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin schimbări drastice

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
17/03/2019, 14:16
Prognoza meteo luni, 18 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin schimbări drastice GALERIE FOTO
Specialiștii de la ANM anunță prognoza meteo pentru azi, luni, 18 martie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie indică prognoza pentru ziua de luni, 18 martie pentru: București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj. „Cel puțin până miercuri, e o vreme caldă, mult mai caldă decât normal, în special în sudul și sud-vestul țării. Pe miercuri, așteptăm peste 10 grade în toată țara, și peste – 15, 16, 17 grade, dacă nu chiar și mai mult”, a declarat, la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

Prognoza meteo pentru luni, 18 martie!

„Prima jumătate din luna martie e o perioadă de vreme foarte, foarte schimbătoare. Nu e exclus să avem intruziuni de aer rece deasupra țării noastre”, a mai spus meteorologul Elena Cordoneanu. Iată ce indică specialiștii de la ANM pentru ziua de luni, 18  martie.

Prognoza meteo luni, 18 martie
Prognoza meteo luni, 18 martie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Pentru ziua de 18 martie, în Capitală, se anunță maxima de 24 grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vânturi vin din partea de est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Nopatea sunt indicate 8 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre zona de est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Maxima zilei de luni, 18 martie, este de 22 de grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vânturi vin dinspre sud-sud-est cu 17 km/h și cu rafale de 32 de km. Noaptea are minima de doar 6 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 13 km/h și cu rafale de 26 de3 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Pentru Constanța, specialiștii indicaă un soare strălucitor și 15 grade Celsius. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea vor fi minim 7 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 32 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Pentru ziua de 18 martie, se indică un cer însorit și maxima de 21 de grade Celsius. Vânturk vin din partea de sud a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea vor fi minim 4 grade și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima zilei de luni, 18 martie, va fi de 19 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce doar 4 grade Celsius și un cer noros. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×