Prognoza meteo joi, 6 septembrie. Vremea va fi frumoasă, dar oricând se pot forma nori de furtună!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/09/2018, 17:18
Prognoza meteo joi, 6 septembrie. Vremea va fi frumoasă, dar oricând se pot forma nori de furtună!
Prognoza meteo joi 6 septembrie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 6 septembrie. Astfel, aflăm că regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local la munte și în regiunile sud-estice și pe spații restrânse în rest. Izolat vor mai fi și descărcări electrice și condiții de grindină.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 29 de grade, iar cele minime 11 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 8 grade. În special în zonele depresionare, pe spații mici, va fi ceață.

Citește și Cum va fi vremea în luna septembrie. Meteorologii sunt surprinși

Citește și Horoscop zilnic: joi, 6 septembrie. Una dintre zodii trebuie să-și caute un avocat bun!

Vremea în Constanța

Constănțenii se pregătesc și ei de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius, iar cea minimă nu va coborâ sub 19 grade Celsius. În prima parte a zilei, turiștii aflați pe litoral trebuie să se pregătească de ploaie, care poate lua aspect chiar și de furtună. Vântul se va înteți și va sufla cu 26 de km/h.

Vremea in Constanta

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru data de 6 septembrie nu aduce vești bune pentru locuitorii din Iași! Temperaturile maxime vor ajunge la 23 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 14 grade Celsius, însă va ploua aproape toată ziua. Ploaia ar putea căpăta aspecte de vijelie, în unele părți din județ.

Vremea in Iasi

Vremea în Cluj

Vremea din 6 septembrie va fi una capricioasă și în Cluj. Temperatura maximă va ajunge la 25 de grade Celsius, iar cea minimă va coborâ până la 11 grade Celsius. În prima parte a zilei, meteorologii anunță că este posibil să cadă precipitații care pot lua aspecte de furtună.

Vremea in Cluj

Vremea în Brașov

Brașovenii se pregătesc de furtună! Meteorologii au emis prognoza pentru 6 septembrie, iar aceasta nu sună bine deloc. Temperatura maximă va atinge 23 de grade Celsius, iar cea minimă va coborâ până la 11 grade Celsius. În plus, cerul va fi înnorat aproape toată ziua, iar în prima parte a zilei va ploua destul de serios, iar ploaia poate lua aspect de furtună!

Vremea Brasov

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×