Prognoza meteo joi 6 decembrie 2018. Se anunță condiții de producere a poleiului!

Alexandra Chivu   
in Prognoza meteo
05/12/2018, 14:45
Prognoza meteo joi 6 decembrie 2018. Se anunță condiții de producere a poleiului!
Joi, 6 decembrie 2018, meteorologii anunță condiții de producere a poleiului

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Conform prognozei meteo de joi, 6 decembrie, cerul va fi înnorat în vest, centru și nord, puncte în care va și ninge izolat. De asemenea, experții meteo au anunțat și condiții de producere a poleiului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 0 grade Celsius, iar cele minime între -7 și 0 grade Celsius. În prima parte a zilei, este posibil să se formeze ceață. Iar, astăzi, meteorologii au anunțat, cod galben de vreme severă începând cu ora 08:00 până la ora 11:00 în județul Golj. Acolo s-a semnalat ceață care a determinat scăderea vizibilității. Totodată, aceeași situație a fost și în județul Covasna și județul Harghita.

Vremea în Constanța

prognoza meteo joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află pe 6 decembrie la Constanța

Potrivit accuweather, la malul mării maxima zilei va atinge 3 grade Celsius, care se va simți ca -4 grade. Procentul de precipitații este mic, de 1%, iar cerul va fi predominant noros. Vânturile bat din direcția de nord, cu o intensitate de 24 de kilometri, iar rafalele cu 33 de kilometri pe oră. Minima serii va fi de -3 grade Celsius, care se va simți ca -7. Precipitațiile nu vor apărea, însă cerul va fi parțial noros. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o intensitate de 15 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo de joi, 6 decembrie 2018, pentru cei aflați la Iași

Previziunile meteorologice pentru ziua de joi, 6 decembrie 2018, arată că maxima de la Iași va fi de 0 grade Celsius, care se va simți ca -7. Vor fi nori joși, iar vântul va sufla cu o putere de 18 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -7 grade Celsius, care se va simți ca -9. Cerul va fi predominant noros, iar vânturile vor bate cu o putere de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo pentru joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Cluj

Maxima zilei de joi, 6 decembrie 2018, la Cluj, va fi de 2 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Cerul va fi înnorat, însă precipitațiile nu vor apărea. Vânturile vin din direcția de sud, dus-est, cu o putere de 6 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -6 grade Celsius, care va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile vor sufla cu o intensitate mică.

Vremea în Brașov

prognoza meteo de joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Brașov joi, 6 decembrie 2018

Previziunile meteorologice anunță că maxima zilei de joi, 6 decembrie, va fi de 0 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai mult. Cerul va fi însorit spre parțial noros, iar vânturile bat cu o putere de 4 kilometri pe oră. Minima serii este e -12 grade Celsius, care se va simți ca -9. Cerul va fi parțial noros, iar vânturile bat cu o putere foarte mică, de 4 kilometri pe oră.

Închide ×