Prognoza meteo joi 6 decembrie 2018. Se anunță condiții de producere a poleiului!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
05/12/2018, 14:45
Prognoza meteo joi 6 decembrie 2018. Se anunță condiții de producere a poleiului!
Joi, 6 decembrie 2018, meteorologii anunță condiții de producere a poleiului

Conform prognozei meteo de joi, 6 decembrie, cerul va fi înnorat în vest, centru și nord, puncte în care va și ninge izolat. De asemenea, experții meteo au anunțat și condiții de producere a poleiului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 0 grade Celsius, iar cele minime între -7 și 0 grade Celsius. În prima parte a zilei, este posibil să se formeze ceață. Iar, astăzi, meteorologii au anunțat, cod galben de vreme severă începând cu ora 08:00 până la ora 11:00 în județul Golj. Acolo s-a semnalat ceață care a determinat scăderea vizibilității. Totodată, aceeași situație a fost și în județul Covasna și județul Harghita.

Vremea în Constanța

prognoza meteo joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află pe 6 decembrie la Constanța

Potrivit accuweather, la malul mării maxima zilei va atinge 3 grade Celsius, care se va simți ca -4 grade. Procentul de precipitații este mic, de 1%, iar cerul va fi predominant noros. Vânturile bat din direcția de nord, cu o intensitate de 24 de kilometri, iar rafalele cu 33 de kilometri pe oră. Minima serii va fi de -3 grade Celsius, care se va simți ca -7. Precipitațiile nu vor apărea, însă cerul va fi parțial noros. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o intensitate de 15 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo de joi, 6 decembrie 2018, pentru cei aflați la Iași

Previziunile meteorologice pentru ziua de joi, 6 decembrie 2018, arată că maxima de la Iași va fi de 0 grade Celsius, care se va simți ca -7. Vor fi nori joși, iar vântul va sufla cu o putere de 18 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -7 grade Celsius, care se va simți ca -9. Cerul va fi predominant noros, iar vânturile vor bate cu o putere de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo pentru joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Cluj

Maxima zilei de joi, 6 decembrie 2018, la Cluj, va fi de 2 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Cerul va fi înnorat, însă precipitațiile nu vor apărea. Vânturile vin din direcția de sud, dus-est, cu o putere de 6 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -6 grade Celsius, care va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile vor sufla cu o intensitate mică.

Vremea în Brașov

prognoza meteo de joi 6 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Brașov joi, 6 decembrie 2018

Previziunile meteorologice anunță că maxima zilei de joi, 6 decembrie, va fi de 0 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai mult. Cerul va fi însorit spre parțial noros, iar vânturile bat cu o putere de 4 kilometri pe oră. Minima serii este e -12 grade Celsius, care se va simți ca -9. Cerul va fi parțial noros, iar vânturile bat cu o putere foarte mică, de 4 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×