Prognoza meteo joi, 3 ianuarie 2019. Revine gerul: -23 grade, la munte

Mirela Apostol   
în Prognoza meteo
02/01/2019, 18:32
Prognoza meteo joi, 3 ianuarie 2019. Revine gerul: -23 grade, la munte GALERIE FOTO
Care este prognoza meteo pentru joi, 3 decembrie 2019

Agenţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 3 decembrie 2019. Se anunţă scăderi drastice de temperatură, ger, ceaţă şi fenomene extreme.

Conform ANM, în perioada imediat următoare vremea va intra într-un proces de răcire, iar cerul va fi mai mult noros și local, îndeosebi în cursul nopții va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, urmând să fie şi intensificări locale, care vor depăși la rafală 50-60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Local se va semnala ceață însoțită și de depuneri de chiciură.

Prognoza meteo joi, 3 ianuarie 2019

Temperaturile minime se situează între -12 şi -7 grade Celsius, iar la munte vor exista şi temperaturi de -18 grade Celsius. Spre seară, vremea se anunţă geroasă. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare, îndeosebi în zonele înalte. Local se va semnala ceață însoțită și de depuneri de chiciură.

La munte, la peste 1800 m altitudine, vor exista temperaturi de până la -23 de grade Celsius. Există inclusiv riscul foarte mare de producere a avalanşei, în masivele Făgăraş şi Bucegi.

Vremea în Bucureşti

În Capitală va bate vântul atât pe timpul zilei, cât şi noaptea. Maxima zilei va fi de 3 grade Celsius, în timp ce noaptea minima ar putea ajunge chiar şi la -6 grade Celsius. Sunt 20% şanse de apariţie a precipitaţiilor pe timpul zilei.

Cum e vremea în Iaşi

Media zilei e de 1 grad Celsius în Iaşi, cu o minimă de 5 grade Celsius. Va bate vântul în rafale, însă nu vor exista precipitaţii.

Prognoza meteo pentru joi, 3 decembrie, 2019
Prognoza meteo pentru joi, 3 decembrie, 2019

Prognoza meteo pentru Constanţa

În vestul ţării, vremea se anunţă mai caldă faţă de restul zonelor, cu media zilei de 4 grade Celsius. Minima este de -2 grade Celsius. Va bate vântul, însă, în rafale ce vor atinge şi 50 de km / h.

Vremea în Constanţa
Cum va fi vremea în Constanţa joi, 3 decembrie 2019

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×