Prognoza meteo joi, 27 septembrie: vine vremea rece

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/09/2018, 20:27
Prognoza meteo joi, 27 septembrie: vine vremea rece
Temperaturile se anunță mai scăzute decât normalul perioadei

Vremea pentru ziua de joi, 27 septembrie 2018 este anunțată de ANM ca fiind frumoasă pe tot teritoriul. Temperaturile vor fi destul de scăzute pentru perioada lui septembrie. Minimele termice din estul Transilvaniei vor coborâ chiar și sub pragul de 0 grade Celsius.

Vântul va sufla slab în toate regiunile, în afară de zona Moldovei și în sudul litoralului. Maximele indicate pentru ziua de joi, 27 septembrie vor urca la amiază până la 15-20 de grade Celsius. Acestea vor fi prezente pe tot întregul teritoriului. Cei aflați la estul Transilvaniei se vor întâlni cu cele mai scăzute valori. De cele mai multe grade se vor bucura cei din zonele Banatului și Olteniei.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pentru constățeni se anunță temperaturi destul de bune. Prima jumătate a zilei de joi le aduce 20 de grade Celsius, care se vor simți defapt ca 21 de grade Celsius. Cerul va fi plin de soare, iar precipitațiile nu-și vor face apariția. Vânturile vor veni din partea de sud-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Pe timpul nopții se prognozează 12 grade Celsius, cu șansa de precipitații de 4%. Cerul va arăta parțial noros. Vânturile vor veni dinspre sud-vest cu 9 km/h, cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Cei din Iași vor avea în timpul zilei 17 grade Celsius, iar precipitațiile nu vor fi o problemă. Vremea va fi cu nori și soare. Vânturile vin dinspre sud-vest cu 9 km/h, si cu rafale de 13 km/h. Pe timpul nopții va fi destul de rece pentru ieșeni, 8 grade Celsius îi așteaptă în seara de joi. Cerul se arată destul de senin. Vânturile vin din zonele de sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Cluj

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj vor fi 16 grade Celsius, care se vor simți ca 19 grade Celsius, pe timpul zilei, iar cerul va arăta predominant însorit. Vânturile vin din zonele nord-vest ale teritoriului cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Pe timpul nopții cerul va fi senin, dar vor fi 4 grade Celsius. Vânturile vin dinspre zonele de sud-sud-vest ale teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Ziua de joi, 27 septembrie aduce pentru brașoveni 14 grade Celsius, ce se vor simți ca 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, fără precipitații. Vânturile vor apărea din partea de nord-nord-vest a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. În a doua jumătate a nopții se prognozează temperaturi reci de 1 grad Celsius. Cerul va fi senin, iar precipitațiile nu vor fi prezente. Vânturile vin din partea de sud-sud-vest a teritoriului cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×