Prognoza meteo joi, 27 decembrie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: temperaturile scad

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
26/12/2018, 19:43
Prognoza meteo joi, 27 decembrie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: temperaturile scad
Prognoza meteo 27 decembrie, vremea se răcește considerabil!

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru ziua de joi, 27 decembrie, că se va răci considerabil.Se pare că ziua frumoasă și călduroasă de Crăciun a fost o minune. Precipitații vor cădea în toate regiunile teritoriului, iar vremea va fi închisă.

Acesta vor fi sub formă de ninsoare în: nordul Moldovei si la munte, mixte in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei.

Prognoza meteo joi, 27 decembrie: vremea se răcește

În regiunile de sud și nord cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse numărul de litrii de 25-30 pe metru pătrat. Vântul se va prezenta cu intensificări în timpul zilei, în dus și sud-estul României.

Prognoza meteo 27 decembrie, vremea se răcește considerabil!
Prognoza meteo 27 decembrie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În ziua de 27 decembrie vor fi 5 grade, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Nopatea aduce minima de doar 0 grade Celsius și câteva averse, în mare parte la sfârșitul zilei. Vâturi vin din direcția de vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Cei din Constanța au parte de maxima de 5 grade elsius și un soare care bate dintre nori. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 17 km/h și cu rafale de 28 de km/h. Nopatea aduce minima de 1 grade Celsius și un cer predominant spre noros. Vânturi vin din parea de vest a teritoriului cu 17 km/h și cu rafale de de 24 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Cei din Iași vor vea nori și soare și maxima de doar 2 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 20 de km/h și cu rafale de 26 de km/h. Nopatea aduce tot 2 grade Celsius și o ninsoare sporadică. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

O maximă de 4 grade Celsius va fi în Cluj-Napoca în ziua de 27 decembrie, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Nopatea vine cu minima de 1 grad Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din sud-est cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Brașovenii au parte de 2 garde Celsius pe timpul zilei și de nori și soare pe cer. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Nopatea vine cu minima de -3 grade Celsius și un cer predominant. Vânturi vin din partea de vest cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h și cu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×