Prognoza meteo joi, 17 ianuarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: ninsori slabe

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
16/01/2019, 15:03
Prognoza meteo joi, 17 ianuarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: ninsori slabe
Meteorologii indică ninsori slabe în cursul zilei de 17 ianuarie!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că azi, 17 ianuarie, vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab în general, iar în părțile de sud-est moderat, unele intensificări vor fi în zona montană. Meteorologii anunță că în curul zilei de joi, 17 ianuarie, vremea se va răci pe tot teritoriului României.

Maximele se vor situa între -4 grade Celsius în nordul Moldovei și 6 grade Celsius în Lunca Dunării. Minimele nopții se încadrează între -9 grade Celsius și 1 grad.

Prognoza meteo joi, 17 ianuarie: ninsorile nu contenesc

“Te poţi aştepta ca odată cu încălzirea globală în următoarele decenii iarna să nu mai fie cea pe care o cunoşteam noi şi să fie practic o succesiune de episoade calde şi reci, per total poţi să ai o iarnă caldă în medie, dar cu episoade limitate în timp foarte severe, şi lucrurile se pot aşeza cu totul altfel decât eram obişnuiţi. E o caracteristică a schimbării climei din păcate”, a declarat meteorologul de seviciu despre ceea ce va urma în România.

Meteo 17 ianuarie
Meteo 17 ianuarie

Vremea în București

Meteo București
Meteo București

Maxima în București pentru ziua de 17 ianuarie este de 3 grade Celsius, iar pe cer va fi mult soare. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea are minima de -6 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Iași

Meteo Iași
Meteo Iași

În Iași va fi parial înnorat în cursul zilei de joi. Maxima va fi de 3 grade Celsius, iar minima de -1 grad Celsius. Precipitațiile sunt de 10%, umiditatea de 78%, iar vântul vabate cu 16 km/h.

Vremea în Brașov

Meteo Brașov
Meteo Brașov

Maxima zilei în Brașov, în cursul zilei de 17 ianuarie, este de 5 grade Celsius, iar cerul se arată puțin înnorat. Minima este de -5 grade Celsius, precipitațiile sunt de 10%, umiditatea de 83%, iar vântul bate cu 6 km/h.

Vremea în Constanța

Meteo Constanța
Meteo Constanța

Ziua de joi aduc în Constanța maxima de 7 grade Celsius și un cer parțial înnorat. Precipitațiile sunt de 10%, umiditatea de 84%, iar vântul de 18 km/h. Minim anopții este de 0 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Meteo Cluj
Meteo Cluj

În Cluj va fi maxima de 3 grade Celsius și minim ade -1 grad Celsius cerul va fi n mare parte înnorat. Precipitațiile dunt de 10%, umiditatea de 83%, iar vântul va bate de 8 km/h.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×