Prognoza meteo joi 13 septembrie. Toamna s-a răzgândit să apară!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
12/09/2018, 20:38
Prognoza meteo joi 13 septembrie. Toamna s-a răzgândit să apară!
Prognoza meteo pe țară, pentru ziua de joi, 13 septembrie 2018.

Conform prognozei meteo pentru joi, 13 septembrie, se pare că toamna ar fi venit, dar s-a răzgândit. Am avut parte de o vară mult așteptată, dar călduroasă, car nu s-a oprit nici acum din a ne da din temperaturile ei. Fenomenele din această vară, i-au pus pe gânduri pe meteorologi.

Aceștia au adus din urmă explicațiile temperaturilor caniculare și mai ales reapariția lor pe timpul zile în această toamnă. Explicația științifică pentru aceste fenomene, care au adus numai ploi, grindină, coduri galbene de vreme rea au fost din cauza unui val de aer rece. Se pare că acesta ar fi rămas blocat în România, lucru care și acum dă lucrurile peste cap.

Vremea în Constanța

Constănțenii sau turiștii întârziați care se află azi la malul mării trebuie să afle că în termometre sunt 25 de grade Celsius.
Prognoza meteo, Constanta, 13 septembrie 2018.

Potrivit accuweather, constănțenii sau turiștii întârziați care se află azi la malul mării trebuie să afle că în termometre sunt 25 de grade Celsius. Meteorologii prevăd o aversă de ploaie sau furtună, dat fiind și nivelul de precipitații înalt. Procentul acestuia este de 55%.

Citește și: Ce se întâmplă cu pensiile, de la 1 octombrie! Este oficial!

Citește și: Ce se întâmplă cu mașinile diesel, în România. Suntem pe primul loc în Europa 

Citește și: Raluca Bădulescu, goală? Imaginea incitantă care i-a șocat pe toți!

Meteorologii prevăd o aversă de ploaie sau furtună, dat fiind și nivelul de precipitații înalt.
Prognoza meteo pentru ziua de joi, 13 septembrie.

Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 18 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, însă cu 26 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent, de un nivel moderat. Acesta are o valoare deloc îngrijorătoare, în condițiile de față, de 5. În schimb, procentul de furtuni este vizibil mare, de 40%. Soare iese din mare la ora 06:42 și apune la 19:21.

Meteorologii prevăd o aversă de ploaie sau furtună, dat fiind și nivelul de precipitații înalt.
Prognoza meteo Constanța, joi, 13 septembrie.

Minima serii le va aduce oamenilor de la mare 19 grade Celsius în termometre, ce se vor simți cu două grade mei puțin, adică 17. Se pare că, o dată cu lăsarea serii, procentul de precipitații se micșorează și ajunge la 8%. Meteorologii anunță un ceer noros. Vânturile vin din direcția de nord, nord-est, cu o putere de 18 kilometri pe oră. Iar rafalele cu 24 de kilometri pe oră .Luna răsare la ora 10:41 și apune la ora 21:41.

Vremea în Iași

Seara va aduce o minimă de 14 kilometri pe oră, ce se vor simți ca 15.
Prognoza meteo de joi, pentru ieșeni, este una favorabilă.

Potrivit accuweather, ieșenii vor avea și ei parte de niște temperaturi calde. Termometrele lor vor avea 26 de grade Celsius. Meteorologii anunță pentru ziua de joi un cer cu nori, dar și cu soare. Procentul de precipitații este foarte mic, în valoare de 5%.

Seara va aduce o minimă de 14 kilometri pe oră, ce se vor simți ca 15.
Prognoza meteo pentru prima parte a zilei.

Vânturile vin din direcția de est, sud-est, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezete, cu o putere de 13 kilometri pe oră. Încă se poate vorbi despre u nindice de ultraviolete, unul însă moderat, în valoare de 4. Seara va aduce o minimă de 14 kilometri pe oră, ce se vor simți ca 15.

Seara va aduce o minimă de 14 kilometri pe oră, ce se vor simți ca 15.
Prognoza meteo pe ore pentru prima parte a zilei.

Procentul de precipitații va fi unul la fel de minor ca în timpul zilei. Vânturile vin seara din direcția de sud, cu o putere de 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru clujeni se anunță favorabilă.
Prognoza meteo pentru ziua de joi, în Cluj.

Prognoza meteo pentru clujeni se anunță favorabilă. Aceștia vor avea în termometre 26 de grade Celsius, ce se vor simți cu un grad mai mult. Meteorologii le prevăr un cer cu nori și soare, dar și un procent foarte mic de precipitații, în valoare de 5%.

Prognoza meteo pentru clujeni se anunță favorabilă.
Prognoza meteo pe ore, în CLuj, pentru ziua de joi.

Vânturile vin din direcția de est, sud-est, cu o putere de 6 kilometri pe oră. Rafalele vin ceva mai puternic, cu 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete maxim este de 4, o valoare moderată. Seara vor fi prezente 12 grade Celsius, ce se simt cu un grad mai mult.

Prognoza meteo pentru clujeni se anunță favorabilă.
Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de joi, 13 septembrie.

Însă, procentul de precipitații crește față de cel din timpul zilei, fiind de 25%. Meteorologii prevăd un cer parțial spre predominand noros. Vânturile vin din direcția de sud-vest, cu 4 kilometri pe oră. Rafalele vin cu 9 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de 24 de grade Celsius pe timpul zilei.
Prognoza meteo Brașov, pentru ziua de joi.

Brașovenii vor avea parte de o vreme puțin mai rece față de cea din orașele de mai sus. Aceștia vor avea în termometre 24 de grade Celsius, ce se vor simți însă ca 27. Cerul se anunță unul cu nori, dar și cu soare. Procentul de precipitații este mic, în valoare de 6%.

Brașovenii vor avea parte de 24 de grade Celsius pe timpul zilei.
Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de joi, 13 septembrie.

Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Minima serii se anunță de doar 10 grade Celsius.

Brașovenii vor avea parte de 24 de grade Celsius pe timpul zilei.
Prognoza meteo pe ore pentru ziua de joi, 13 septembrie 2018.

Însă, acestea se vor simți cu doar un grad mai mult. Seara va avea un cer parțial noros și va avea un procent de 13%. Vânturile vin din direcția de sud, cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră. Rafalele sunt de 9 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×